Osvoji vikend za dvoje u Sarajevu, u hotelu Ibis Styles

Sarajevo je od onih gradova koje treba posjetiti bar jednom u životu. Epidemija korona virusa je uskratila mnogima da osjete čari Sarajeva, uživaju u muzici, festivalima i ludim ljetnim provodima. Ali, Sarajevo je i dalje tamo gdje je bilo, malo tiše i mirnije ali divno za obilazak u dvoje.

U saradnji s našim partnerom, hotelom Ibis Styles u Sarajevu, pripremili smo nagradnu igru „Vikend za dvoje”, gdje ćete sigurno imati ugodan boravak i saznati zašto kada jednom dođete u Sarajevo, morate se vratiti ponovo. A neće biti slučajno ako se poželite vratiti u zimskom period jer je Ibis Styles hotel inspirisan Sarajevom i tradicionalnim zimskim sportovima našeg grada, u kojem su se na veoma maštovit i šarmantan način spojili simboli Istoka i Zapada, tradicionalnog i modernog, baš onako kako se doživljava i sam glavni grad BiH.

Da biste učestvovali trebate:

  • zapratiti instagram profil Furaj.ba OVDJE
  • zapratiti instagram profil Ibis StyleS Hotel OVDJE
  • podijeliti post na svom storiju i tagovati Furaj.ba i Ibis StyleS Hotel
  • u komentaru ispod posta tagovati osobu s kojom bi rado otkrivali Sarajevo.

U nagradnoj igri učestvovati mogu i osobe iz regije. Nagrada se može iskoristiti do kraja 2020. godine, u dogovoru s osobljem hotela. U slučaju da dobitnik ne može putovati ili je već bio ili živi u Sarajevu, vikend za dvoje može pokloniti nekoj dragoj osobi. Bitno je samo da javite kome poklanjate nagradu.

Dobitnik će putem aplikacije random. org biti izvučen 28. 8. 2020. godine čije ime će biti objavljeno na našoj stranici.

Čekamo vas, nagradna igra je već počela. I da, nadamo se da će nam dobitnik nagrade poslati fotografije Sarajeva i bar jednu fotografiju prekrasnog zalaska sunca koje će sigurno uhvatiti sa terase Igman bara, na zadnjem spratu hotela.

Foto: Ibis Styles Sarajevo

Zato što jedan članak nije dovoljan…

20 ČINJENICA O SARAJEVU KOJE MOŽDA NISTE ZNALI

SARAJEVO. GDJE JEDU LOKALCI

ŠTA JEDAN BEOGRAĐANIN MISLI O SARAJEVU

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content