Osvojite vikend u Berlinu i dva delux druženja u Sarajevu!

  Osvojite vikend u Berlinu i dva delux druženja u Sarajevu!

  Dva respektabilna hotela u svijetu hotelijerske industrije, Grimm’s hotel iz Berlina, te hotel baština Ovo malo duše iz Sarajeva, odlučili su organizovati primamljivu nagradnu igru kojoj ćete teško odoljeti.

  0

  Sve se dešava povodom 8. marta, praznika žena čija se ekonomska, politička i društvena dostignuća slave s velikim poštovanjem širom svijeta. Obilježavanju ovog velikog dana žele se također priključiti Grimm’s hotel i hotel Ovo malo duše, a sve njihove nagrade predviđene su, naravno, za po dvije osobe. Stoga se pozivaju da u nagradnoj igri učestvuju svi oni koji bi željeli u svom životu obradovati nekog voljenog, nekog posebnog.

  Vikend u Berlinu

  Prva nagrada predstavlja odlazak na romantični vikend u dinamični grad Berlin, gdje će naš pobjednik u pratnji osobe po izboru biti ugošćen u jedinstvenom Grimm’s hotelu. Nije samo njegov enterijer ono što ga čini drugačijim od mnogih drugih hotela, nego i požrtvovana briga osoblja da se ugodi svakom gostu, što je imperativ poslovne politike.

  Kada uđete u prostorije Grimm’s hotela, odmah će vam pažnju privući maštovito osmišljeni enterijer predstavljajući skladan spoj bajkovitih motiva iz priča čuvene Braće Grimm kao i elemenata modernog dizajna. Za sve su se pažljivo pobrinuli spretni umjetnici kako bi se brojnim pristiglim gostima pobudila bujna mašta i stvorila predstava o boravku u nekoj tajanstvenoj dimenziji.

  Berlin nije samo sjajni glavni grad Njemačke, nego i jedna od najomiljenijih turističkih destinacija u Evropi. Slobodno se može reći da je malo gradova svijeta toliko svestrano poput njega, kao i obilježeno intenzivnim prisustvom brojnih različitih kultura. Mnoge očaravajuće znamenitosti dio su bogatog i neizostavnog turističkog plana posjetilaca, no ono što, između ostalog, trebate svakako vidjeti su: Reichstag, Brandenburška vrata, Checkpoint Charlie, Berlinska katedrala, East Side Gallery, te Ostrvo muzeja.

  Vaučeri koji će biti realizovani u Sarajevu

  Drugu nagradu predstavlja večera u kafe restoranu Wiener café, koji se nalazi u hotel baštini popularno nazvanoj Ovo malo duše. I kafe restoranom kao i cijelim hotelom struji dobro uštimana mješavina Istoka i Zapada, prošlosti i sadašnjosti. Vila u kojoj se nalaze hotel i restoran izgrađena je u doba Austro-Ugarske na tromeđi Latinske ćuprije, Bezistana i Gazi Husrev-begove džamije, no iako je modernizovana prošle godine, i dalje zrači šarmom i arhitektonskom ljepotom prošlog vijeka.

  U ovom prekrasnom ambijentu uživat će zajedno sa svojom pratnjom i dobitnik treće nagrade, a to je delux doručak u Wiener caféu. Autentičnosti bečke atmosfere, osim ukusnog jela, doprinijet će i ugodno ćaskanje uz specijalnu kafu Mélange.

  Kako učestvovati?

  Učešće u nagradnoj igri posve je jednostavno. Sve što vam treba je malo sreće i da počnete pratiti Instagram stranicu hotela Ovo malo duše OVDJE i facebook stranici hotela Ovo malo duše  OVDJE te, naravno, u poruci na facebook stranici Ovo malo duše pošaljete svoje podatke: ime i prezime, kao i broj telefona.

  Rezultati nagradne igre bit će objavljeni 5. marta 2017. na Facebook stranici hotela Ovo malo duše

  Pobjeđivati je zabavno! Držimo vam palčeve!