Osvojite vikend u Zadru

  Osvojite vikend u Zadru

  “Zalazak Sunca u Zadru najljepši je na svijetu i neusporedivo je ljepši od onog u Key Westu na Floridi.” zapisao je slavni režiser Alfred Hitchcock posmatrajući zalazak sa prozora sobe 204, tadašnjeg Hotela Zagreb, davne 1964. godine. Što li bi tek rekao da je mogao vidjeti “Pozdrav Suncu” i svjetlosnu igru u ritmu valova i zvuke Morskih orgulja.

  Portal Furaj.ba i Boutique hostel Forum iz Zadra su pripremili za vas poklon „Vikend za 2 osobe“ u Zadru, gdje ćete se sami moći uvjeriti u ljepotu zadarskog zalaska sunca.

  Sve što treba da uradite je da, ako već niste, lajkate našu službenu Facebook stranicu i da fotografiju sa naše Facebook stranice, podijelite na svom zidu OVDJE

  Metodom slučajnog odabira, osoblje hostela Forum će odabrati sretnog dobitnika koji će dobiti vikend, odnosno 2 noćenja za 2 osobe sa buffet doručkom. Dvokrevetna soba biti će Forum Meta ili Forum Lux, ovisno o raspoloživosti smještaja u trenutku rezervacije. Učestvovati mogu svi, bez obzira na mjesto boravka, dakle i osobe koje žive van Bosne i Hercegovine. Nagrada se može korisiti od 27.03.2015. – do 30.06.2015.,  i od 01.09. do 31.12.2015.

  U slučaju da dobitnik nije u mogućnosti da putuje u Zadar, vikend može pokloniti nekoj dragoj osobi. Bitno je samo da nam javi kome poklanja nagradu.

  Sretne dobitnike očekuje nezaboravan provod u Zadru a mi očekujemo da s nama podijelite svoje utiske :))
  Izvlačenje nagrade će se održati 26.03.2015. godine. Datum realizacije nagrade mora biti u navedenom periodu i u dogovoru sa osobljem hostela.

   

  Zato što jedan članak nije dovoljan….

  HOSTEL FORUM ZADAR

  MORSKE ORGULJE – ZADAR

  POZDRAV SUNCU

  Foto: Robert Lerga