Otvaranje ski sezone na Kupresu

  Otvaranje ski sezone na Kupresu

  Za ljubitelje snježnih radosti imamo dobre vijesti. Kupres je napokon zabijelio snijeg i to je fantastična prilika za noćno skijanje na Ski Kraljici i dobroj klopi u restoranu Kupreška kuća.

  Ski centar Kraljica; Foto: skikraljica

  Smješten u jugozapadnom dijelu BiH s nadmorskom visinom iznad 1.135 metara, Kupres sve više privlači pažnju turističkim rekreativnim sadržajima.

  Otvorenje ski sezone na Kupresu na ski centru Kraljica bit će upriličeno u subotu, 9. januara. Radno vrijeme ski lifta bit će od 9 do 16, te noćno skijanje od 19 do 22 sata. Cijena cjelodnevne karte je 25 KM i vrijedi i za noćno skijanje. Cijena karte samo za noćno skijanje je 15 KM.

  I skijalište Adria ski otvara svoja vrata, u petak, 8. januara, a staze će biti otvorene od 9 do 16 sati.

  Na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, na padinama planine Stožer, čeka vas Ski centar Stožer – Vrana s 2.500m opremljenih i uređenih staza koje sežu i do 1758m, restoran Kupreška kuća s 200 sjedećih mjesta, otvorenim kaminom i vrhunskom ponudom, te apartmani Kraljevac – toplo, ugodno i apsolutno savršeno mjesto koje će upotpuniti vaše nezaboravno iskustvo!

  SKI CENTAR STOŽER – VRANA NA KUPRESU

  U okviru ski centra nalazi se i Snow Park Kupres, koji posjetiteljima nudi skijalište, baby stazu, malu staza,
  stazu za snow tubing, ludi tobogan, klizalište, te poseban zimski grad. U novom broju magazina preporučili smo ga i među najboljim mjestima za sankanje u Bosni i Hercegovini.


  www.skikraljica.ba
  063/451-598
  info@skikraljica.ba