Otvoren Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

  Otvoren Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

  Paljenjem lampica na bogato dekorisanoj prirodnoj jelki visokoj oko 15 metara u parku Hastahana otvoren je 9. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, koji će trajati do 13. januara 2020.

  Foto: Samila Ivković/Furaj.ba

  Ovogodišnji Market donosi ponudu 25 izlagača – zanatlija i proizvođača rukotvorina, fan shopova sarajevskih sportskih klubova, proizvođača hrane i pića…

  Novitet je Coca-Cola Holiday Promenada, praznično osvijetljena natkrivena šetnica duž koje je postavljen dio kućica izlagača sa sajamskog dijela, idealno mjesto za fotografisanje i kreiranje nezaboravnih prazničnih uspomena.

  Foto: Samila Ivković/Furaj.ba

  Za najmlađe su tokom cijelog dana otvorena vrata igraonice ARGETA Junior Play House, gdje se mogu družiti, igrati i učiti, a sjajna zabava čeka ih i u Luna parku Bolero sa autićima, vrtuljkom, vozićem, helikopterima i kišobranima.

  Zimsku čaroliju upotpunit će i Pony Ranch s dva mala ponija i magarcem, koje djeca mogu jahati, maziti, hraniti i sa njima se fotografisati.

  Jaffa klizalište bit će otvoreno sve do 2. februara, a tokom cijelog januara, u vrijeme zimskog raspusta će klizanje na Hastahani biti besplatno za sve.

  Foto: Samila Ivković/Furaj.ba

  U mini tematskom parku – Coca-Cola selu Djeda mraza, nalaze se Coca-Cola suvenirnica, Slatka kuća i Kuća Djeda mraza, u kojoj će djecu u posjetu svakog dana primati Djeda mraz sa svojim drugarima – vilenjakom i fotografom.

  Odrasli će uživati u ugostiteljskom objektu ispod šatora, Carlsberg Holiday Pub-u, gdje se tokom skoro čitavog dana dešavaju zanimljivi programi.

  Foto: Furaj.ba

  Svakog dana od 16:30 na programu su After Work Partiji, nakon čega slijede izvlačenja Carlsberg Binga, dok se od 21:00 održavaju nastupi popularnih izvođača iz BiH i regije.