PANSION OASIS MOSTAR

PANSION OASIS MOSTAR

OASIS pansion je smješten u južnom dijelu Mostara pored magistralnog puta M17. Ispred objekta se nalazi stanica gradskog autobusa koji nudi dobru povezanost sa srcem grada. Na samo 5 minuta vožnje se nalazi Stari most koji je upisan 2005. godine na UNESCO-vu listu svjetskog naslijeđa. Udaljenost od mostarskog aerodroma iznosi 3km, od Blagaja 11 km, a od Počitelja 22 km.

Pansion Oasis je porodičnog karaktera i opremljen je sa 16 soba, od kojih su tri apartmana, tri jednokrevetne, pet dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba. Svaka soba je opremljena kupatilom, internet konekcijom, klimom, TV-om, a postoji i mogućnost korištenja TV salona i restorana.

Sva kupatila su opremljena grijanjem, sušilima za kosu, te tuš kabinama. Iz soba se pruža prekrasan pogled na hercegovačku ljepoticu, rijeku Neretvu, do koje vodi uređena staza pa gosti mogu i prošetati do obale.

U sklopu objekta je i moderno uređen snack bar koji ujedno služi kao i mjesto za doručak gostiju. U snack baru se služe razna domaća i internacionalna jela, te vrhunska hercegovačka vina.

Pansion posjeduje i 24 satni parking sa neprekidnim fizičkim i video nadzorom.

Pansion sarađuje i sa turističkom agencijom koja organizuje izlete širom Bosne i Hercegovine.

  Apartmani Oasis Mostar
Bišće polje bb
8800 Mostar

Telefon: +387 (0)36 576 211
Mobitel: +387 (0)61 132 459
E-mail: oasismo@bih.net.ba

Web: www.oazis.ba