Planine i Hercegovina zovu: Vremenska prognoza za vikend

  Planine i Hercegovina zovu: Vremenska prognoza za vikend

  Danas će u većem dijelu Bosne preovladavati dugotrajna magla. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 6°C, u sunčanijim područjima od 9 do 14°C.

  Foto: Furaj.ba

  U Sarajevu dugotrajna magla. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3°C.

  U subotu, 19.12.2020, u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, u sunčanijim područjima od 9 do 14°C.

  U nedjelju, 20.12.2020., u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, u sunčanijim područjima od 9 do 14°C.

  U ponedjeljak, 21.12.2020., u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, a na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, u sunčanijim područjima od 9 do 14°C.

  Zato što jedan članak nije dovoljan…

  VLAŠIĆ, PRVA BH. ‘CORONA FREE’ DESTINACIJA SPREMNA ZA ZIMSKU SEZONU

  AUTOBUSOM CENTROTRANSA NA BJELAŠNICU I VLAŠIĆ

  SNJEŽNA IDILA U UMOLJANIMA

  TOP 10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI OKOLINU TRNOVA

  IZLETIŠTA OKO SARAJEVA

  LOKALCI PREPORUČUJU: ŠTA VIDJETI U JABLANICI

  LOKALCI PREPORUČUJU: ŠTA VIDJETI U MOSTARU