Obiteljski Bonus u Brezi

  Obiteljski Bonus u Brezi

  Mogućnost smještaja 2 odraslih + 2 djece (jedno do 5 i jedno do 12 godina) do 11.9.2016.

   

  Zbog velikog interesa ljubitelja kvalitetnog Wellness-a i obiteljskog odmora u prirodnom ambijentu uz bogatu gastronomsku ponudu te mogućnost mnoštva različitih obiteljskih izleta, iz Termi olimia su produžili trajanje svoje specijalne ponude.

   

  Upoznajte kulturna dobra i povijesne znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija. Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjet jednoj od najstarijih ljekarna. Pridružite se i uz vodiča upoznajte našu raznolikost.

   

  Gastronomski užitak je nezaobilazan dio vašeg odmora. Bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta.

   

  U Termama Olimia su vodili računa i o vašem povratku kući. Na polasku ćete dobiti bogat Lunch paket tako da je i okrijepa tokom vašeg putovanja osigurana, a za vas jedna briga i trošak manje.

   

  Ova bogata ponuda uključuje slijedeće:

   

  •  4x ili 7x polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom,
  • gratis internet (LAN) u sobi,
  • Bon od 10,00 EUR za zamjenu pansionske večere za večeru u Restoranu Lipa, u restoranu Gratiola, Dvorcu Mihanović u Termama Tuhelj ili kod lokalnih restorana (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter)

  ·         boca termalne vode u sobi,

   

  ·         kupanje na bazenima Wellness centra Termalija,

   

  ·         noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom,

   

  ·         kupanje u Termama Tuhelj,

   

  ·         Zabavni, razigrani i adrenalinski vodeni doživljaji u Termalnom parku Aqualuna (3000 m2 vodenih površina), sa slobodnim ulazom na tobogan za najjači adrenalinski doživljaj u Sloveniji – KING KOBRA

   

  ·         upotreba fitness studija,

   

  ·          „Wellness bag“ (ogrtač za kupanje i ručnik)

  • Obiteljski super bonus: besplatan boravak za 2 djece**
  • Potpun doživljaj destinacije: obiteljski izlet