Provedite 8.mart na Crnogorskom primorju sa Relax Toursom

  Provedite 8.mart na Crnogorskom primorju sa Relax Toursom

  Pored prirodnih ljepota koje se ogledaju kroz uvale, ostrva i plaže Budva obiluje i historijskim spomenicima. Ovaj primorski grad u Crnoj Gori se često naziva “Crnogorski Miami”, jer su je kao popularno turističko odredište s ekskluzivnim mjestima poput Miločera i Svetog Stefana, posjećivale razne poznate i slavne osobe. Stari Grad leži na malom poluostrvu i predstavlja riznicu kulturne baštine.     

  1.DAN / 07.03.2020. / SARAJEVO – TREBINJE – KOTOR – SVETI STEFAN – BUDVA         

  Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u jutarnjim satima oko 04:00h. Vožnja kroz Hercegovinu, sa pauzom u Trebinju te nastavak putovanja za Crnu Goru. Dolazak u Kamenare, vožnja trajektom u tajanju od ca 10 minuta do Lepetane i nastavak putovanja prema Kotoru. U prijepodnevnim satima dolazak u srednjevijekovni mediteranski gradić Kotor, koji se od 1979. nalazi na UNESCO-vom popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Obilazak Kotora uz pratnju lokalnog vodiča, najljepšeg fjorda na Jadranskom moru (Starog grada u Kotoru, Katedrale sv. Tripuna, Napoleonovog pozorišta…). Nastavak putovanja prema Budvi. Foto stop na izlasku iz Kotora (Trojica). Prije dolaska u Budvu, foto stop na lokalitetu Sveti Stefan. Dolazak u Budvu u posljepodnevnim satima, smještaj grupe. Vrijeme za individualne aktivnosti, večera. Noćenje.     

  2.DAN / 08.03.2020./ BUDVA – MOSTAR – SARAJEVO

  Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Odlazak u zajedničku šetnju i razgledanje Budve. Šetnja starom gradskom jezgrom uz pratnju lokalnog vodiča, oblizak Venecijanskih zidina starog grada, Kaštela, plaže Mogren. Slobodno vrijeme za shopping… Nakon obilaska Budve obilazak Herceg Novog uz pratnju lokalnog vodiča te posjeta tradicionalnog sajma mimoze – dani Mimoze 2020.,  gdje ćete imati priliku degustirati crnogorsku,domaću trpezu te kupiti neke od rukotvorina specifičnih za to podneblje. U poslijepodnevnim satima (ca 15:00h) polazak za Sarajevo uz pauzu u Mostaru te pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Sarajevo u večernjim satima.

  SARAJEVO – TREBINJE – KOTOR-SVETI STEFAN – BUDVA -HERCEG NOVI – MOSTAR

  Termin putovanja:  07.03. – 08.03.2020. / 2 dana

  Prevoz: Autobus

        Cijena aranžmana po osobi na bazi 30 putnika:

  Hotel   Rane rezervacije do 17.02. Redovne cijene  od 17.02.
  Hotel Moskva 4* ili sličan Budva 149 KM 169 KM

  Doplata u slučaju manjeg broja od 30 prijavljenih putnika: 40 KM

   

  U CIJENU JE UKLJUČENO: 

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom;
  • Pratioca putovanja iz Relax Tours-a;
  • Smještaj u 1/2 i 1/3 sobama na bazi POLUPANSIONA;
  • Troškove organizacije putovanja;
  • Obilazak Kotora, Budve i Herceg Novog sa licenciranim lokalnim vodičem;
  • Uključen prijevoz trajektom;

  U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Bilo koje druge troškove koji nisu navedeni;
  • PZO;
  • Boravišna taksa 1,5 Eur po osobi, po noći;

   

  RELAX TOURS

  033 / 263 – 330

  033 / 270 – 060

  Više informacija možete pronaći OVDJE.