Putovanje s Relax Toursom: Paris, grad svjetlosti

Putovanje s Relax Toursom: Paris, grad svjetlosti

Ako ste dovoljno sretni da doputujete u Paris, grad svjetlosti će vam na mnogo načina poželjeti dobrodošlicu! Paris čak i iskusne putnike ponovo privlači k sebi novim restoranima, izložbama ili prodavnicama u kojima možete »ispeglati« svoje kreditne kartice… U ovom magnetski privlačnom gradu možete udovoljiti i svojim najmlađim odlaskom u Disneyland, koji oduševljava sve generacije… Uživajte!

 

 

1.DAN /24.10.2019 / SARAJEVO – ZAGREB – PARIS

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 90 minuta prije leta. Let za Paris na liniji OU 341 u 06:20 h. Slijetanje na aerodrom u Zagrebu u 07:10 h, te nastavak leta za Paris u 09:00 h. Slijetanje u Paris na liniji OU 470 u 11:05 h. Po dolasku na aerodrom nas čeka asistencija i transfer, a Relax Tours vam po dolasku poklanja GRATIS panoramski razgled Parisa uz pratnju lokalnog vodiča (ukoliko putuje minimalno 20 osoba). Dolazak i smještaj u hotel (check in oko 14-15 h ). Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN / 25.10.2019 / PARIS – LOCCO

Poslije doručka preporučujemo fakultativni odlazak i razgledanje jednog od najbogatijih svjetskih muzeja – impresivnog Palais du Louvre, koji je 700 god. bio rezidencija francuskih kraljeva, do njihovog preseljenja u Versailles, a sada čuva najpoznatiju svjetsku kolekciju umjetničkih djela kao što su Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III (individualni razgled). Nakon razgledanja ostavljamo vam vrijeme za individualni obilazak velikih i poznatih robnih kuća poput: Galerie Lafayette i Le Printemps… ili slobodno vrijeme za druge aktivnosti. Nakon razgledanja, navečer, moguć je fakultativni zajednički odlazak na romantičnu vožnju brodom rijekom Senom s brojnim osvijetljenim mostovima i spomenicima koje ćete biti u prilici vidjeti iz potpuno drugačije perspektive. Noćenje u hotelu.

3.DAN / 26.10.2019 / PARIS – LOCCO

Nakon doručka, dan iskoristite za fakultativni obilazak veličanstvenog dvorca Versailles: individualna šetnja kraljevskim apartmanima, Dvoranom Ogledala, te vrtovima i perivojima Luja XIV “kralja Sunca”, a u poslijepodnevnim satima preporučujemo fakultativno šetnju Latinskom četvrti. U večernjim satima toplo preporučujemo fakultativni odlazak u jedan od nacionalnih restorana ili u Moulin Rouge, jedan od najpoznatijih svjetskih kabarea odakle potiče najpoznatiji francuski ples „Kan-kan“… ili Crasy Horse. Povratak u hotel i noćenje.

4.DAN / 27.10.2019 / PARIS – DISNEYLAND

Nakon doručka preporučujemo fakultativni/individualni odlazak u zabavni park Disneyland udaljen 32 km od Pariza. Uronite u svijet bajke s mnogobrojnim atrakcijama, brojnim vožnjama, predstavama, paradama, prodavnicama, dvorcem, brodovima, jezerima i atraktivnom vegetacijom! Putnici koji ne žele ići u Disneyland, mogu iskoristiti cijeli dan u Parizu za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u šetnju Montmartrom od 11:00 – 13:00 h. Nakon predivnog dana, povratak u hotel i noćenje.

5.DAN / 28.10.2019 / PARIS – ZAGREB – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera na aerodrom – let za Sarajevo na liniji OU 471 u 12:30 h. Slijetanje na aerodrom u Zagrebu u 14:20 h. Nastavak leta za Sarajevo na liniji OU 342 u 21:10 h. Dolazak u Sarajevo u 22:00 h.

 

U CIJENU UKLJUČENO:

 • avionski prevoz na relaciji Sarajevo – Zagreb – Paris – Zagreb – Sarajevo
 • transfer aerodrom–hotel–aerodrom u Parisu
 • smještaj u odabranom hotelu u 1/2 sobama, na bazi noćenja sa doručkom
 • pratilac putovanja (ukoliko putuje min. 20 putnika)
 • doček i asistencija grupe (ukoliko putuje min. 20 putnika)
 • GRATIS razgledanje Pariza uz pratnju vodiča u trajanju cca 3h bez ulaznica (ukoliko putuje min. 20 putnika)
 • troškovi organizacije putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • aerodromske takse (promjenjive do dana izdavanja) cca 260 KM
 • fakultativne izlete i ulaznice
 • troškove osiguranja
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 390 KM

 

RELAX TOURS

033/263-330

033/270-060

 

Više informacija možete pronaći OVDJE.