Qatar Airways festival putovanja od 09. do 16. januara 2017

  Qatar Airways festival putovanja od 09. do 16. januara 2017

  Qatar Airways festival putovanja, počinje po treći put. Na početku Nove godine, i ova promocija dodaje nešto novo i putnicima iz Beograda nudi do sada najbolje ponude –ponudu za 1 putnika, ponudu za 2 putnika, posebnu ponudu za grupna putovanja ( od 3 do 7 putnika)*, kao i posebnu ponudu za djecu. Članovi Privilege Club-a takodje mogu osvojiti duple milje tokom trajanja festivala.

  unnamed

  Festival putovanja traje od 09. do 16. januara 2017, za period putovanja od 11. januara do 15. decembra 2017. godine. Putnici iz Srbije će biti u mogućnosti da u toku trajanja festivala kupe promotivne povratne karte u Najboljoj biznis klasi na svijetu i ekonomskoj klasi do 25 destinacija u mreži Qatar Airways-a, uključujući Aziju, Indijski potkontinent, Afriku i Australiju. Sastavni dio festivala su i posebne ponude partnera Visa i Accor hotela, kao i popusti na hotelski smještaj i rent-a-car usluge.

  Neke od destinacija koje su na promociji: Peking od 400 EUR, Guangdžou od 404 EUR, Puket od 408 EUR, Bangkok 413 EUR, Kuala Lumpur od 476 EUR, Maldivi od 483 EUR, Zanzibar od 498 EUR, Bali od 550 EUR, Pert od 885 EUR, Melburn od 923 EUR, Sidnej od 982 EUR, kao i ostale destinacije u mreži Qatar Airways-a.

  Sve cijene su za povratne karte u ekonomskoj klasi za polaske iz Beograda. U cijenu je uključeno posluženje na svim letovima, predati prtljag do 30 kilograma, kao i sve takse i nadoknada za izdavanje karte

  Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posjetite qatarairways.com/travelfestival. Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/7859007), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

  Putnici takodje mogu da jedno putovanje pretvore u dva, ukoliko odluče da se namjenski zadrže u Dohi na svom putu. Putnici koji imaju čekanje u Dohi duže od 5h, mogu da apliciraju za besplatnu vizu za Dohu i posjete grad najduže do 4 dana, a potom nastave svoje putovanje.

  Da biste se dodatno informisali, posjetite http://www.qatarairways.com/global/en/qatar-transit-visa.page.