Qatar Airways – Globalna promocija u 2018. uz popust do 40%

  Qatar Airways – Globalna promocija u 2018. uz popust do 40%

  Qatar Airways sa zadovoljstvom najavljuje prvu globalnu promociju u novoj godini, popularni Global Travel Boutique, koji pruža svim putnicima izvanredne uštede na cijenama avio karata u svim klasama.

  Global Travel Boutique se vratio s odličnom uštedom u ekonomskoj i biznis klasi te izvanrednom kolekcijom ponuda za putovanja do najpopularnijih destinacija širom svijeta. Isto tako, putnici će imati priliku da osvoje i izvrsne nagrade koje uključuju čak milion Qmilja u Qatar Airwaysovom programu lojalnosti Privilege Club kao da i uživaju u popustima u Qatar Duty Free prodavnicama na međunarodnom aerodromu Hamad u Dohi, kao i pogodnostima i nagradama Qatar Airways Holidays.

  Pozivaju se svi putnici da isplaniraju svoje sljedeće putovanje s Qatar Airwaysom i iskoriste popust do 40% u ekonomskoj klasi kao i posebnu ponudu za dva putnika u biznis klasi. Porodice s djecom mogu iskoristiti i posebnu ponudu za djecu.

  Qatar Airways Chief Commercial Officer, Ehab Amin, izjavio je: “Izuzetno nam je zadovoljstvo proslaviti početak nove, 2018. godine, našom prvom globalnom promocijom Global Travel Boutique. Navedena promocija nastavlja uspjeh prošlogodišnjeg Global Travel Boutiquea i pruža našim putnicima izvanredne popuste u svim klasama. Ova promocija predstavlja zaista divan početak nove godine, stoga pozivamo sve naše putnike da iskoriste popuste i mogućnost osvajanja odličnih nagrada.”

  Putnici će također imati priliku da ostvare dvostruke Qmilje prilikom rezervacija od 9. do 16. januara 2018., za sva putovanja od 9. januara do 10. decembra 2018.

  Global Travel Boutique promocija pruža svim putnicima i do 15% popusta na Al Maha usluge i pristup salonima na aerodromu, do 10% popusta na rent-a-car kao i poseban popust od 20% za najviše 4 vožnje pri korištenju luksuzne usluge prijevoza Blacklane.


  Qatar Airways, višestruko nagrađivani nacionalni prijevoznik Katara, jedna je od najbrže rastućih avio kompanija na svijetu s najmodernijom flotom od više od 200 aviona kojima saobraća do turističkih i poslovnih destinacija na šest kontinenata.