Qatar Airways – Ugrabi savršen trenutak

  Qatar Airways – Ugrabi savršen trenutak

  Uživajte u vrhunskim cijenama i ponudama za dva i više putnika do 14. februara 2018.

  Qatar Airways sa zadovoljstvom objavljuje početak promocije tokom koje možete “ugrabiti savršeni trenutak” s voljenim osobama i uživati u vrhunskoj ponudi za dva i više putnika. Putnici koji rezervišu dvije ili više karata do 14. februara ostvaruju odlične uštede u ekonomskoj ili biznis klasi za neku od nevjerovatnih destinacija u ponudi Qatar Airwaysa.

  Ponuda “Ugrabi savršen trenutak” podrazumijeva povratne karte u ekonomskoj i biznis klasi s uključenim taksama za putovanja do 10. decembra 2018. godine prema više od 150 destinacija širom svijeta, uključujući Bliski Istok, Aziju, Australiju i Afriku.

  Putnici mogu izabrati i neku od novih destinacija u 2018. godini kao što su Canberra, Australija; Penang, Malezija i Pattaya, Thailand. Povratne karte iz Sarajeva možete kupiti već od 424 EUR za Dohu, 430 EUR za Pattayu, 431 EUR za Krabi, 544 EUR za Zanzibar ili 565 EUR za Maldive, kao i mnoge druge neodoljive destinacije.

  Više informacija o ponudi možete naći OVDJE.

  Qatar Airways je povezao glavni grad Qatara, Dohu, direktnim letom Airbusom A320 u oktobru prošle godine. Uslugu pruža četiri puta sedmično uz 12 dostupnih sjedišta u biznis i 132 sjedišta u ekonomskoj klasi. Državljani Bosne i Hercegovine su tako povezani s više od 150 destinacija preko vrhunskog i višestruko nagrađivanog aerodroma u Dohi.

  Qatar Airways, jedna od najbrže rastućih avio kompanija u historiji avijacije, nastavlja razvoj mreže i u 2018.godini proširujući usluge i na destinacije kao što su: Canberra, Australija; Thessaloniki, Grčka i Cardiff, Velika Britanija, u narednim mjesecima. Kompanija ima jednu od najmlađih i najmodernijih flota u svijetu s više od 200 aviona, koji lete za poslovne ali i turističke destinacije na šest kontinenata.

  Višestruko nagrađivana aviokompanija dobila je nedavno i prestižno priznanje “Aviokompanija godine” na Skytrax dodjeli nagrada za 2017.godinu, ceremoniji koja je održana u Parizu. Ovo je četvrti put da je Qatar Airways osvojio prestižno svjetsko priznanje. Nacionalna avio kompanija države Qatar je također osvojila i brojne druge nagrade na istoj ceremoniji uključujući “Najbolja avio kompanija Bliskog Istoka”, “Najbolja biznis klasa na svijetu”, kao i “Najbolji salon za prvu klasu na svijetu”.