Rafting “Adrenaline” – Furaj Neretvom, hvataj veslo u ruke

  Rafting “Adrenaline” – Furaj Neretvom, hvataj veslo u ruke

  Bosna i Hercegovina na svakoj strani ima po rijeku ljepoticu da se hvalimo, ponosimo i rashladimo. Od Une, Sane, Drine, Neretve do mora, prođite kroz autentične bh. gradove i ponesite sa sobom puno srce, jer naša zemlja je bogata i nesebično daruje i domaćine i goste.

  Ovaj put vas šaljemo do Neretve i kažemo vrijeme je za malo akcije, ali bez brige, nećemo skakati sa Starog mosta. Neretva je kanjonska rijeka, izvire ispod planina Zelengora i Lebršnik  i ulijeva se u Jadransko more, a tih 205 čarobnih km je naše prirodno bogatstvo koje ćete uistinu doživjeti, ako zaplovite.

  RAFTING ADRENALINE NERETVA

  Kada imate iskusnog skipere, modernu opremu, volite prirodu i vodu onda ne postoji starosna granica za nezaboravan doživljaj raftinga na rijeci Neretvi, koji možete doživjeti s Rafting Adrenaline Neretva. Ponekad odrasle osobe blokira strah od avanture ili nedostatka vremena, stoga ne oklijevajte. Ljeto je, Sunce žari, imate slobodan vikend, nema odgađanja. Osvježite tijelo i dušu s Neretvom.

  Kada zadužite svoju opremu i uzmete čvrsto veslo u ruke, akcija počinje, ali bez nezgoda, čeka vas  samo smijeh, radost i hrabro srce. Uz mnogo smijeha osvježit ćete se i prepustiti Neretvi da vas motiviše za nove izazove.

  Ako ste porodični tip, povedite i djecu, nećete se pokajati, jer tok nije divlji, a iskusni skiperi znaju kuda vas voditi, a da imate sasvim dovoljno uzbuđenja i osjetite pitomu stranu modrozelene ljepotice. Za ekipu s djecom i neplivačima tu je mini tura od 8 km. Bit će to porodična avantura za pamćenje i dugo prepričavanje!

  Za putnike koji žele ozbiljnije upoznati Neretvu i BiH, preporučujemo i višednevnu turu, dobro druženje, osiguran udoban i čist smješta u Pansionu Neretva u dvokrevetnim, višekrevetnim sobama ili pak kraljevskom apartmanu s pet ležajeva, jutarnju kaficu i doručak. Sigurni smo da ćete napraviti bezbroj ludorija kada vas osvoji Neretva i da će biti skokova, kupanja, veslanja i dosta zabave.

  Osvojite 18 km čarobne rijeke, uz višesatno spuštanje u čamcu kroz kanjon Neretve. Bit ćete očarani rijekom, jer upoznati, znači voljeti Bosnu i Hercegovinu.

  Poslije veslanja i kupanja, slijedi roštilj na obali rijeke, o čemu se brine domaćin. Ipak, kao gosti nećete morati loviti ribu, ali ćete istinski uživati u svakom zalogaju mesa u prirodnom okruženju. Pravi domaćini Rafting Adrenaline Neretva će se pobrinuti da imate udobnost i sigurnost prije svega.

  VIŠESATNA TURA KANUOM

  Za ljubitelje kanua koji žele dozu više uzbuđenja, Rafting Adrenaline Neretva rade i višesatnu turu kanuom. Tura se radi s manjom ekipom od 2-3 osobe, uz pratnju vodiča, a nakon uzbudljivog spusta slijedi kompletan ručak u restoranu.

  Kad ste već tu, posjetite i prelijepe vodopade Kravice i čuveni Blagaj u Hercegovini i prepustite organizaciju posjete i prevoza timu Rafting Adrenaline Neretva.

  Upoznajte našu Neretvu, tako što ćete postati dio nje, osjetite kako nosi, kako hladi. Podijelite djelić sebe s prijateljima i Neretvom, postanite dio priče koju priča tim Rafting Adrenaline Neretva već godinama i sigurni smo da ćete osim brojnih fotografija, ponijeti i nezaboravno iskustvo. Na rijeci i s veslom nema ljenčarenja, to ostavite za more. Rafting je iskustvo prepuštanja prirodi da vodi, poštujući njene zakone, ali i ljudsko umijeće da se prilagodi i snalazi. Tek sat vožnje od Sarajeva u Konjicu čeka vas restart cijelog vašeg umornog sistema s Rafting Adrenaline Neretva.

  Voda, rafting, raja, akcija, dobra klopa, druženje i smještaj, mi idemo, a vi?


  Rafting Adrenaline Neretva Pansion Neretva

  Trbica polje 130

  Konjic, BiH

  Mob: 062 030 616

  E-mail: asmirspj@icloud.com