RAV4 GR Sport stigao u BiH – Plug in model ubrzava do 100 km/h za samo 6 sekundi

RAV4, stilizovan po ugledu na šampionske Toyota Gazoo Racing modele, stigao je u BiH. Posebna, GR Sport oprema najprodavanijeg automobila na svijetu u 2022. godini, između ostalog podrazumijeva poboljšano iskustvo vožnje uz profinjeni sportski stil i odabranu opremu s prilagođenim ovjesom.

Dodatna pojačanja prednjih i stražnjih opruga omogućuju bolju agilnost i odziv. Dodatno je unaprijeđen Toyota Safety Sense bezbjednosni sistem, koji po potrebi koriguje upravljač kako ne bi došlo do nezgode.

Model je dostupan u hibridnoj i plug in hibrid verziji, koja raspolaže ukupno sa 306 konjskih snaga i do 100 kilometara na sat stiže za samo 6 sekundi. Osim toga, ova verzija sa punom baterijom vozi 75 kilometara isključivo na struju, nakon čega se ponaša kao klasičan

Bogati paket opreme GR Sport uključuje i električno podešavanje prednjih sjedala te novu verziju panoramskog monitora koji uz pogled ispod vozila vozaču pomaže u provjeri površine terena. Opremljen je najnovijim multimedijskim sustavom Toyota Smart Connect uz 10,5-inčni ekran s navigacijom. Unutrašnjošću također dominiraju GR Sport dekorativni elementi.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content