S FlixBusom do njemačkih gradova za 30KM!

  S FlixBusom do njemačkih gradova za 30KM!

  ++ FlixBus u suradnji s Bisstoursom lansira 100.000 karata po 30KM prema njemačkim gradovima s direktnim vezama ili s presjedanjima

  ++ Karte se mogu kupiti od 11h, 22.8.2017. do 24.8.2017., a za putovanja u periodu od 28.8. do 27.9.2017.

  ++ Pametna i zelena putovanja dostupna svima

  Europski start-up FlixBus u suradnji odlukom Uprave Bisstoursa pušta u prodaju ograničen broj karata po atraktivnoj cijeni od 30KM. Akcija počinje 22.8. u 11h i traje dva dana. Cijena se odnosi se na jednosmjerna putovanja iz primjerice Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja, Dervente, a u periodu od 28.8 do 27.9.2017. (izuzev putovanja u smjeru Münchena u periodu Oktoberfesta). Karte će biti dostupne putem FlixBus mobilne aplikacije, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo povezane direktno s BiH ili s presjedanjima.

  Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom Bisstoursom omogućili smo našim putnicima iz i u BIH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Düsseldorfa, Dortmunda i drugih njemačkih destinacija koje se mogu pronaći u našoj zelenoj mreži. Ovo može biti izvrsna prilika za sve one koji nisu bili na godišnjem odmoru ili putuju kako bi posjetili obitelj i prijatelje.istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

  Pametna i zelena putovanja dostupna svima

  Bosna i Hercegovina se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo <> Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i direktne linije prema Sloveniji. Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BIH s preko 350 destinacija diljem Europe. Na globalnoj razini FlixBusom je do sada putovalo 60 milijuna putnika kojima je na raspolaganju zelena mreža kroz 26 europskih država i 1200 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

  FlixBus putnicima omogućuje besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska.

  FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna na 20 europskih jezika. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti.

  Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.