Samsungovi uređaji sa Fitness aplikacijom

    Samsungovi uređaji sa Fitness aplikacijom

    Samsungov Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3 će podržati Under Armour fitness aplikaciju

     image_samsung-gear_under-armour

     Samsung Electronics Co. Ltd. je predstavio saradnju sa Under Armour- inovativnom i revolucionarnom markom sportske odjeće, kako bi ponudio autentično fitness iskustvo putem  Samsungovih nosivih uređaja, kombinirajući Samsungovu vodeću mobilnu tehnologiju sa Under Armour-ovom stručnošću u fitnessu. Bez obzira da li korisnici prate prehranu,  svakodnevno vježbanje, rute za trčanje ili jednostavno su u potrazi za digitalnim ličnim trenerom za dodatnu motivaciju, ova saradnja, najbolja u klasi, će zadržati korisnike na vrhu njihovih ličnih ciljeva.

    “Ova saradnja ujedinjuje najbolju Samsungovu nosivu tehnologiju sa sportskim performansama marke Under Armour koje su bez premca”, rekla je, Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga i poslovanja nosivih tehnologija i mobilnih komunikacija u Samsung Electronics. “Ljubitelji fitnessa će imati uzbudljiv doživljaj kada je riječ o integraciji praktičnog dizajna i inteligentnih aplikacija za sportske aktivnosti.”

     image_gear-fit2_under-armour

    Mike Lee, glavni  predstavnik za digitalne tehnologije u Under Armour je rekao: “Uzbuđeni smo što radimo sa  jednom od najatraktivnijih priznatih marki u svijetu I što nastavljamo donositi vrijednosti našoj  globalnoj digitalnoj zajednici koja broji više od 190 miliona korisnika. Samsung je poznat po svojim inovativnim, stiliziranim i  praktičnim uređajima. Ova nova saradnja će pružiti dodatne mogućnosti kako bi se dodatno integrirale lična prehrana sa tehnologijama praćenja aktivnosti, omogućujući svim sportašima da ispune svoje ciljeve i da imaju što bolje performanse. ”

    Under Armour će razviti četiri globalno renomirane aplikacije koje se odnose na zdravlje i fitness za Samsung Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3, pružajući fitness entuzijastima nevidljivo I praktično sportsko iskustvo, kao i pristup digitalnoj zajednici Under Armour-a. Fitness aplikacije će biti dostupne u sklopu Under Armour Connected Fitness® paketa koji uključuje UA Record ™, MyFitnessPal®, MapMyRun® i Endomondo ™. Uz integracije, Samsung će ponuditi I jedinstvenu funkcionalnost za korisnike Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3.

     

    App Aktivnosti Jedinstvene Samsung karakteristike
    UA Record™ Dashboard za 24/7 aktivnosti, spavanje i monitoring vježbi Prikazuje mapu I rute

    Nesmetan GPS tracking

    MyFitnessPal® Kontrolira vašu prehranu, kalorije I vježbe snimajući vaše prehrambene navike Bilježenje potrošnje vode

    Quick-add calories

    MapMyRun® Bilježi svako trčanje, vožnju, šetnju i hodanje u jednoj app Izazovi

    Neometan tracking

    Endomondo™ Lični trening plan, map tracking I mogućnost da dijelite vaše vježbanje Izazovi

     

     

    Korisnici Samsung Gear Fit2 će imati pristup UA Record ™, MapMyRun® i MyFitnessPal® aplikacijama od  4. januara/siječnja 2017. godine, a aplikacija Endomondo ™ će također biti dostupna za Gear Fit2 u januaru/siječnju. Korisnici Gear S2 i Gear S3 će također moći preuzeti paket aplikacija početkom 2017 sa kompletnim karakteristikama. *

    Za više informacija o proizvodima, molimo vas posjetite  http://www.samsungmobilepress.com.

     * Dostupnost usluga i opseg može se razlikovati od regiona do regiona kao I od  uslova tržišta.  Sve funkcije, karakteristike, specifikacije i ostale informacije o proizvodu sadržane u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na njega, prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podložne su promjenama bez obavijesti ili obaveze.

     O kompaniji Samsung Electronics:

    Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, pisača, medicinske opreme, mrežnih sistema, poluvodiča i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com

    O kompaniji Under Armour, Inc.
    Under Armour, pokretač performansi obuće, odjeće i opreme, donio je revoluciju kako da se sportaši širom svijeta oblače. Dizajniran tako da bi učinio sve sportaše boljima, inovativni proizvodi ovog brenda se prodaju širom svijeta sportašima na svim nivoima. Under Armour Connected Fitness® platforma je najmoćnija u najvećoj digitalnoj zajednici na svijetu koja se odnosi na zdravlje i  fitness kroz paket aplikacija: UA Record ™, MapMyFitness®, Endomondo ™ i MyFitnessPal®. Globalno sjedište kompanije Under Armour je u Baltimore-u, Maryland.

    Za daljnje informacije, molimo posjetite web stranicu kompanije na www.uabiz.com

    Under Armour  ima dvije klase javnog trgovanja običnim dionicama koje su uvrštene na berzi u New York-u: klasa C dionica sa oznakom “UA” i klasa A dionica sa oznakom “UAA”. Za više informacija o Under Armour dionicama, molimo vas  posjetite Odnosi sa investitorima na web stranici http://www.uabiz.com/investors.cfm.