Sarajevo Marketing Summit

  Sarajevo Marketing Summit

  Sarajevo Marketing Summit okupio je brojna poznata imena iz svijeta marketinga gdje su kroz bogat program i zanimljive teme razmijenili svoja iskustva iz oblasti biznisa, marketinga i komunikacija

   

  Peti po redu Sarajevo Marketing Summit, u organizaciji IN akademije kao integrisanog dijela poslovne komunikacije Altermedije i Finance akademije, održava se u hotelu Hills na Ilidži, a okupio je preko 400 učesnika. Učesnici su uglavnom iz BiH, ali ih ima i iz zemalja regije.

  Sarajevo Marketing Summit je najveće bh. godišnje okupljanje svih koji se bave marketingom u kompanijama i institucijama, a odlična je prilika za sve one koji žele razumjeti zašto se i na koji način događa marketinška (r)evolucija i kako se mijenja uloga direktora marketinga.

  Na Summitu se predstavljaju kompanije koje su se svojim metodama diferencirale na tržištu i promijenile poslovni model. U jednom danu pružena je prilika da se preko primjera vidi kakvo razmišljanje, koncepte i ideje mora imati pojedinac koji u budućnost želi voditi marketing, marketing svoje kompanije, svoga brenda ili svoj osobni marketing.