SEAT Ladies Driving Day

  SEAT Ladies Driving Day

  Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, za dame su organizirali testnu vožnju novih modela SEAT vozila. 

  Kada se susretnu elegancija i ljepota, neminovna je ljubav na prvi pogled. Upravo tako, srca dama osvojili su elegantni i atraktivni modeli novih SEAT vozila.

  “SEAT Ladies Driving Day”, naziv je nezaboravnog druženja kojeg su 11.5.2018. godine  organizirali Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, a kojom prilikom su dame testirale nove modele SEAT vozila, Ateca, Arona, Leon i Ibiza.

  Učesnice ove manifestacije imale su priliku testirati deset vozila na zanimljivoj ruti od Sarajeva do Mostara, i nazad.

  Već na prvoj pauzi, uz doručak i dobro raspoloženje u Restoranu Orahovica, dalo se naslutiti da su učesnice projekta naprosto očarane novim SEAT modelima.

  Posebno oduševljenje izazvalo je testiranje rijetkih i prestižnih modela kao što su Leon CUPRA ST, porodični sportski automobil sa impresivnih 300 KS i pogonom 4×4, i ATECA FR 4×4, elegantni sportski SUV.

  Na raspolaganju je također bio i sportski crossover ARONA FR jedan od trenutno najtraženijih automobila u Evropi.

  Potvrda pozitivnih utisaka stigla je pri dolasku u Mostar, gdje je u prekrasnom ambijentu restorana Romanca, upriličena i prezentacija o SEAT-u.

  Nakon ručka i ugodnog razgovora, organizatori su priredili i posebne beauty trenutke.

  U saradnji s kompanijom Orbico i brandom Shiseido, predstavljeni su noviteti, gdje su gošće testirale najnovije proizvode, poslušale savjete vizažista i sa sobom ponijele vrijedne poklone.