Slaven Škrobot – najbolji putnik s invaliditetom na svijetu

Slaven Škrobot iz Zagreba proglašen je najboljim putnikom s invaliditetom na svijetu u 2022. godini osvojivši nagradu NomadManie, globalnog kluba putnika koji okuplja samu „elitu“ svjetskih putnika. 

 

Fotografija ustupljena iz privatnog albuma
“Nagradu Dijana Klarić na Croatian travel festivalu koji se održava u Šibeniku vjerojatno je najveće priznanje koje putnik u Hrvatskoj može dobiti, dok se u svijetu ta nagrada dodjeljuje od strane NomadManie, globalnog kluba putnika koji okuplja samu „elitu“ svjetskih putnika. Kako i oni sami kažu, ono što je Oscar u svijetu glume, to je ova nagrada u svijetu putnika.
 
Zato s ponosom mogu reći da je NomadMania upravo mene (uz još jednu djevojku) proglasio najboljim putnikom s invaliditetom na svijetu za 2022. godinu! Iako sam bio potpuno iznenađen što sam od svih putnika izabran baš ja, ono što me još više iznenadilo činjenica je da tamo negdje, van Hrvatske ipak netko zna za mene, cijeni to što radim i svjestan je mojih napora koje ulažem kako bih ostvario zacrtano.
 
Ova nagrada samo je potvrda svemu onome što radim i ona nije u mojim rukama (nije još ali će doći) samo radi mene već radi svih vas! Radi svih vas koji ste mi pomogli, bili moji suputnici, koji me pratite, koji u mene vjerujete, koji u mene ne vjerujete i vas koji ste donirali i koji ćete donirati, bilo to za bicikl, projekt ili ono što u budućnosti dolazi!”, napisao je Škrobot na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, priču o Slavenu, tada 23-godišnjaku, već smo objavili u magazinu Furaj.ba, a i danas je jednako inspirativna kao tada.

Slaven Škrobot – Svjetski putnik u invalidskim kolicima

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content