Specijalna priznanja za Pino Nature Hotel

  Specijalna priznanja za Pino Nature Hotel

  Pino Nature Hotel dobitnik je dvije nagrade u ovoj godini. 

  MEETING STARS nagrade za 2019. godinu, srebreno mjesto sa ukupnom ocjenom od 4,72 od ukupnih 5 bodova. Riječ je o certifikatu koji dodijeljuje kompanija Toleranca iz Slovenije, a koji dokazuje usklađenost kongresnih kapaciteta i usluga s ocjenama i sistemom certifikacije Meetings Star. Ona provjerava više od 490 kriterija procjene koji su ključni za zadovoljstvo planera sastanaka, te nagradu za uspješno poslovanje bez blokada. 

  Kao i nagradu: GLOBAL QUALITY AWARD za 2019 godinu. Riječ je o specijalnom priznanju za uspješno poslovanje i rukovođenje firmom dugi niz godina, te specijalnom priznanju da je hotel PINO NATURE postao povjerljiv partner na trzištu po analizi i istraživanju našeg tržišta.

  Parametri na osnovu kojih je Pino Hotel ostvario pravo na Priznanje Povjerljivi partner su : godine postojanja na tržištu, te kvalitet usluga.

  Pino Nature Hotel je  dobitnik svjetski priznate nagrade iz domena hotelijerstva i ugostiteljstva “TRAVEL & HOSPITALITY AWARD” sa sjedištem u Londonu. Pino Nature Hotel koji je već postao najnagrađivaniji hotel u regionu je ovoga puta osvojio PRVU NAGRADU u kategoriji “Boutique Hotel godine” (Boutique Hotel of the Year in Bosnia and Herzegovina). Svi učesnici kao i pobjednici biće objavljeni na oficijelnoj web stranici www.thawards.com kao i u vodiču „WINNERS“.