SPORT, REKREACIJA I RUČNA NAVIGACIJA

SPORT, REKREACIJA I RUČNA NAVIGACIJA

FĒNIX 5

Budite bolji sa svakim sljedećim danom uz GPS multisport sat za sport, avanture i stil

fēnix 5 vrhunski je GPS multisport sat koji omogućava mjerenje pulsa na zglobu te donosi napredne funkcije treniranja i zamjenjive remene zahvaljujući kojima se možete trenutačno prebaciti s radnog mjesta na vježbanje. Bez obzira na sport koji želite pratiti, fēnix 5 vam to omogućava zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti i naprednom praćenju performansi koji vam pružaju bolju kontrolu učinkovitosti vježbanja, a tu su i pametne obavijesti. Kako bi se osigurala poboljšana izdržljivost ovog sportskog sata tokom vremena, fēnix 5 satovi imaju kvalitetna safirna stakla otporna na ogrebotine.

Mjerenje pulsa na zglobu

Kako bi ambiciozni sportisti imali potpunu slobodu, svi modeli fēnix 5 opremljeni su tehnologijom mjerenja pulsa na zglobu Elevate koja omogućava praćenje pulsa bez potrebe za nošenjem monitora pulsa na prsima. Zahvaljujući novom, potpuno integriranom senzoru Elevate na zglobu, u svakom trenutku možete kontrolirati intenzitet vježbanja i pratiti dnevne aktivnosti uz praćenje pulsa i  dobiti tačnije informacije o potrošenim kalorijama tokom dana.

 

Nosite svoju osobnost na ruci

Promijenite izgled sata, dodajte podatkovna polja ili preuzmite aplikacije i widgete za brz pregled informacija. Možete preuzeti i besplatnu aplikaciju Garmin Face-It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku sata fēnix dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

 

Pravi multisport talent

fēnix 5 savršen je partner svim sportistima koji se bave raznim sportovima. Osim funkcija za trčanje, fēnix 5 satovi nude i posebne funkcije za biciklizam, plivačke treninge, skijanje, golf i veslačke sportove, uključujući uspravno veslanje na dasci za surfanje i veslanje. Odaberite namjenske profile aktivnosti za plivanje-trčanje, triatlon ili izradite multisport profil koji će odgovarati vašem treningu i načinu trčanja. Jednostavnim pritiskom dugmeta prebacite se s jedne aktivnosti na drugu, svi vaši treninzi uzet će se u obzir.

Uskladite svoj stil za zamjenljivim remenom

Asortiman QuickFit remena po vašem izboru od vrhunske kože, metala ili silikona olakšava kombinovanje i usklađivanje stilova sa svim sportskim ili ostalim aktivnostima. Za zamjenu remena nisu potrebni alati. Jednostavno ih zamijenite, pritisnite i spremni ste.

 


fēnix 5 dolazi u 3 veličine : Fenix 5S – 42mm, Fenix 5 – 47mm, Fenix 5X – 51mm


 

UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA BOSNU I HERCEGOVINU:

Navigo sistem BH,

Dalmatinska 4., Sarajevo

033/226-223

garmin@bih.net.ba

www.garminbh.ba