Studentski pohodi idu dalje!

Studentski pohodi idu dalje!

Nakon 7 godina uspješnih pohoda u Beč, Prag, Istanbul, Berlin, Pariz, Barselonu, Rim, Amsterdam, Budimpeštu, Atinu, Zagreb, Beograd… došla je na red velika MOSKVA!

OBAVEZNA ONLINE PRIJAVA OVDJE

(rezervacija mjesta važi do popune kapaciteta)

BROJ MJESTA OGRANIČEN! 
(Ovo je vrlo zahtjevan pohod, veći čak i od pohoda u Istanbul gdje je putovalo 1650 studenata, te je i broj mjesta ograničen. Ko želi putovati treba odmah popuniti formular i na taj način sebi rezervisati mjesto. 

DETALJI PUTOVANJA:
POLAZAK: 24.2.2018. godine
POVRATAK: 4.3.2018. godine

U Moskvi se ostaje četiri dana, odnosno tri noći. Osim Moskve student će imati priliku vidjeti  Varšavu i Krakov, sa jednim usputnim noćenjem kako bi se odmorili od dugog i napornog puta. 

Svi zainteresirani trebaju obratiti pažnju prilikom prijave jer su se pojavile agencije koje se lažno predstavljaju kao Studentski pohodi.

CIJENA: 359,00 KM + obavezno PZO 18 KM kao i taxa. 
Cijena sa doručkom u hotelu u Moskvi je 383 KM!!!

PRIJAVE: svaki radni dan od 11:00 do 15:00 na EKONOMSKOM
FAKULTETU UNSA, IV sprat, 101 kabinet, ili na žiroračun naše partnerske agencije CENTROTOURS. (za žiralno plaćanje, poslati mail na: studentski.pohodi@live.com)

UPLATE: rezervacija mjesta 20,00 KM (ujedno i I rata) , ostatak iznosa u ratama do 16. februara.

I RATA: 20,00 KM do 29.12.2017 (ili do popunjenja kapaciteta)
II RATA: do kraja januara 2018.
III RATA: do 16. februara 2018.

POLAZAK: 
1. Sarajevo
2. Banja Luka
3. Mostar
4. Tuzla
5. Zenica
6. Bihać
(za polazak iz drugih gradova osim Sarajeva je potrebno minimalno 30 prijavljenih)

Glavni partner Studentskih pohoda je kompanija CENTROTRANS, koja ima iskustva sa dugim i zahjevnim putevima (jedna od rijetkih kompanija koja je vozila na hadz).


Hotel IZMAILOVO je do 1993. godine bio najveći hotel na svijetu, izgrađen  za Olimpijske igre koje su održane 1980. godine u Moskvi. Pored hotela se nalazi METRO STANICA i do centra Moskve ima samo 5 stanica (15-tak minuta vožnje).


Za one koji ne znaju, Studentski pohodi su najpopularniji bosanskohercegovački projekat za mlade, nastao sa ciljem da se uz najniže moguće cijene studenti i mladi iz Bosne i Hercegovine upoznaju sa svojom domovinom i Evropskim glavnim gradovima. Do sada u projektu Studentski pohodi je putovalo više od 50 000 studenata i mladih. Pored putovanja, Studentski pohodi su značajan faktor u društvu u drugim sferama, gdje se posebno ističe aktivnost najveće akcije pomoći u gradovima zahvaćenim polavama gdje je u našem Pohodu u pomoć ućestvovalo oko 5000 studenata. Pored toga, Studentski pohodi su učestvovali u organizaciji velikih protesta za dobrobit bosanskohercegovačkog društva, pomoć muzejima, pomoć u akciji za izjeglice i u mnogim drugim humanitarnima akcijama i aktivnostima. 
Studentski pohodi pored velike podrške i brojnosti su često na udaru različitih interesnih skupina, turističkih agencija, i zločestih pojedinaca koji žele da ovaj pozitivan projekat propadne kako bi ostvarili isključivo vlastitu korist. Ovo je projekat studenata i mladih i upravo su oni koji su učinili ovaj projekat uspješnim.
___________________________________________
Osobe koje su pretjerano razmažene, koje se prenemažu i koje nisu spremne za saradnju, komunikaciju, druženja i avanturu, mislimo da POHOD nije opcija za njih, pa je preporuka da sebi uplate ili organizuju neka samostalna luksuznija putovanja…
___________________________________________

Partneri Studentskih pohoda:
– Centrotrans (prevoznik)
– Centrotours (turistička agencija)
– Vijeće Studenata EFSA
– Studentski parlament UNSA
– druge studentske organizacije na Univerzitetu u Sarajevu i u BiH

Za više informacija možete nam se javiti na broj: 062 530 306 ili u našoj kancelariji na Ekonomskom Fakultetu (kabinet 101. 4-ti sprat)

COLLECT MOMENTS, NOT THINGS!