Studentski pohodi u magični Istanbul!

  Studentski pohodi u magični Istanbul!

  Nakon uspješno organizovanih pohoda u Beč, Prag, Istanbul, Berlin, Pariz, Barselonu, Rim, Amsterdam, Budimpeštu, Atinu, Zagreb, Beograd, Moskvu, ponovo je došao red na Istanbul.

  Prošle (2018. godine) Istanbul je pohodilo 1850 mladih ljudi, a preko 400 njih nije moglo krenutu zbog ograničenog broja mjesta… Sve se prebrzo popunilo pa ako želite da pohodite Istanbul požurite sa prijavom!!!

  ONLINE PRIJAVA JE OBAVEZNA:
  https://forms.gle/P8SAApave1fLvUhaA

  Pohod je za sve mlade od 15 do 35 godina starosti bez obzira da li su studenti ili ne!!!

  Ovo je osma godina kako se organizuje pohod u Istanbul, i ono što je osnovna karakteristika ovog pohoda je smještaj u studentskim domovima (odvojeno muški i ženski domovi jer je to zakonska odredba Republike Turske).  U Istanbulu se boravi 5 noći, odnosno 6 dana, a ukupna dužina putovanja je 8 dana te je ovo pohod sa najviše noćenja.

  CIJENA
  Cijena pohoda je 219,00 + PZO ( obavezno putno zdravstveno osiguranje 2 KM po danu).

  Cijena uključuje prevoz u organizaciji kompanije CENTROTRANS, smještaj i 5 noćenja u Istanbulu i cjelokupnu organizaciju pohoda. Smještaj je u studentskim domovima.

  (Studentske kartice i troškovi za takse nisu uračunati u cijenu i plaćaju se na licu mjesta i ne iznose više od 5 eura)

  -PRIJAVE-
  Prijave se vrše uplatom od 50,00 KM, što predstavlja i prvu ratu, a može se odmah uplatiti i cijelokupni iznos od 219,00 KM (+ 16,00 PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE)

  1. RATA: 50 KM (10. juni)
   2. RATA: 100 KM (28. juni)
   3. RATA : ostatak (14. jula)

  VRIJEME PRIJAVE: (ponedjeljak-petak) 11:00 – 17:00 sati
  MJESTO PRIJAVE: Ured pohoda – Ferhadija 24. Sarajevo

  Uplate za pohod počinju od 26. maja i traju do popune kapaciteta!

  Oni koji nisu u Sarajevu i ne mogu izvršiti prijavu na licu mjesta to mogu uraditi uplatom na žiro račun. Potrebno je da popune online registraciju i označe da će uplatiti putem računa i dobiti će mail sa uputama kako uplatiti na račun agencije. Molimo vas da ostavite tačne podatke i provjerite da li ste unijeli validan e-mail.

  Uplate cijelog iznosa je potrebno izvršiti do 14.07.2019. godine!

  POLAZAK: 28.7. (Nedjelja) u jutarnjim satima
  POVRATAK: 04.08. (Nedjelja) u večernjim satima

  STAROSNA DOB: do 35 godina

  AUTOBUSI: Visoka turistička klasa – Centrotrans Eurolines i partneri.
  FAKULTATIVNI IZLETI: obilazak grada, krstarenje, party na brodu, posjeta muzejima i galerijama, posjeta akvarijumu, zabavnom parku Isfanbul (Vialand).
  Ovo putovanje nije namijenjeno osobama koje su pretjerano razmažene, koje se prenemažu i koje nisu spremne za saradnju, komunikaciju, druženja, avanturu i osobe koje nisu spremne na putovanje u velikoj grupi.

  U slučaju nepredviđenih okolnosti, organizator zadržava pravo izmjene termina i ostalih detalja putovanja. Prijavom učesnici preuzimaju sopstvenu odgovornost za ponašanje i prihvataju opća pravila putovanja agencije.

  Više informacija na br. telefona: 062/530-306