Supreme Nourishing ruž za usne hit je novog Avon TRUE makeup...

  Supreme Nourishing ruž za usne hit je novog Avon TRUE makeup branda

  Avon True je makeup brend koji morate isprobati, kojem ćete vjerovati i koji ćete voljeti.

  Ulaskom u novu godinu ušli smo i u novu eru Avonove šminke: svoj makeup portfolio Avon će od sada razvijati u dva glavna smjera, prateći želje i potrebe svojih potrošača. Slušajući svoje vjerne korisnice, upoznavajući i njih i ono što vole, naučili smo da postoje dvije glavne vrste makeup zaljubljenica – te prema njima i stvaramo dva nova makeup brenda.

   

  Upoznajte Avon True žene: one su lojalne proizvodima koje vole i umjerenije su u biranju makeup stilova. Preferiraju umjerenije nijanse i decentan makeup, posebno za dnevni izgled.

  Svjesne su da uz večernji look ide i malo dramatičnija šminka, ali još uvijek to su proizvodi kojima vjeruju, klasične boje s kojima znaju da neće pogriješiti, uživanje u izgledu i pripremi za izlazak uz look baš onakav kakav je su i one same: klasika koja privlači.

  Buntovnica koja makeup koristi kao statement, način izražavanja i mogućnost igre naša je MARK. žena. Avonov makeup brend Mark. otkrit ćete vrlo skoro, jer vas u Avonu tokom 2017. godine čeka mnogo iznenađenja i noviteta!

  Avon True je makeup brend koji ispunjava svoja obećanja. Jeste li znali da je Avon broj 1 makeup brend u Centralnoj i Istočnoj Europi? U Avonovim brošurama upoznaćete Avon True proizvode s kojima ćete lako postići željeni efekt šminke, vjerovati vrhunskoj kvaliteti koja omogućava dugotrajne i pouzdane rezultate, a sve po povoljnim cijenama. Vjerujemo da će ljubiteljice makeupa zavoljeti Avon True šminku upravo zato što će im pomoći u potpunosti pokazati svoju najbolju stranu.

  Hit predstavnici nove Avon True makeup linije upravo su i dva nova proizvoda koja znamo da će vas oduševiti, jer Supreme Nourishing linija je makeup koji pruža bogatu boju, ali i hidratizira i njeguje. Inovativna formula novog Avon True Supreme Nourishing ruža za usne sadrži ulje jojobe, med i pčelinji vosak te omogućava bogatu ujednačenu boju, dubinsku hidrataciju i ravnomjerno pokrivanje. Avon True Nourishing Supreme Length maskara donosi dugotrajan učinak bez grudvica i razmazivanja, a trepavice istovremeno njeguje arganovim i kokosovim uljem i vitaminom E.

  Avon True Supreme Nourishing ruž za usne, 15 nijansi

  Regularna cijena 13,50; Kampanja 02 promo cijena: 7,90915068_1 copy

   

  Avon True Nourishing Length Supreme maskara, Black ili Black/Brown

  Regularna cijena 15,20; Kampanja 02 promo cijena: 9,90915131_1 copy