Terme Olimia – Zimski praznici u kojima će uživati i klinci i...

  Terme Olimia – Zimski praznici u kojima će uživati i klinci i odrasli

  Djeca, mame, tate, parovi, bake, tete…, baš svi mogu provesti zimske praznike iz snova u Termama Olimia, jer uz atraktivne januarske ponude na bazi polupansiona, u sklopu kojih dvoje djece borave gratis, svatko će pronaći nešto po svojoj mjeri

  Nerijetko se događa da članovi iste porodice ili društva koje planira zajednički odmor žele na različite načine provesti vrijeme. Jedni priželjkuju puno odmora i dokolice, a drugi su više aktivni tipovi. I što tad? Kako udovoljiti svima? Slovenske Terme Olimia mjesto su gdje baš svi mogu doživjeti nezaboravan odmor. Opuštajući wellness sadržaji, jedinstveni tretmani i terapije, selfness filozofija, originalne vodene atrakcije, zabavni animacijski programi, sjajna gastronomska ponuda, prekrasna priroda i vrhunski smještaj –tu su zimski praznici posebno iskustvo!

  Ljubitelji vodene zabave osjećat će se kao u raju, jer Family Wellness Termalija ima čak dvije tisuće četvornih metara vodenih površina s raznim mlaznicama, vodenim masažama, toboganom sa svjetlosnim efektima… One koji se nakon blagdanske gozbe žele odmoriti i pročistiti tijelo od toksina, oduševit će najveći svijet sauna u Sloveniji, smješten na čak 1550 četvornih metara prostora; dok će uživanje u wellness ponudi u potpunosti opravdati pravo značenje te riječi, posebice u luksuznom Wellnessu Orhidelia, koji je već devet godina ponosan nositelj titule najboljeg slovenskog wellnessa. Osim atraktivnih ponuda s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, tijekom školskih praznika u Termama Olimia organiziraju i čuvanje djece, tako da roditelji mogu posvetiti malo vremena sebi.

  Family Fun paket u Hotelu Breza se ne propušta, jer uz boravak dvoje djece gratis – prvo do 12 godina, a drugo do pet u prvoj polovici januara – možete uživati u polupansionu uz Olimski samoposlužni buffet, kupanju u bazenima Family Wellnessa Termalija uz mogućnost kupanja i na Vodenom planetu u Termama Tuhelj, noćnom kupanju petkom i subotom, dok su organizirani i različiti sadržaji za jačanje samosvijesti poput Tai Chia, zdravih zvučnih vibracija, joga smijeha… Osiguran je i dar za djecu, porodični izlet, kao i lunch paket na odlasku…

  Odaberete li Family paket s boravkom u Hotelu Sotelia****s, uz već spomenute sadržaje, moći ćete koristiti i opuštajući Svijet sauna u Termaliji RELAX u kojem ne smijete propustiti veliku programsku saunu Teatar vjetra.

  Više o ovim i drugim ponudama Termi Olimia potražite na www.terme-olimia.com.