Trend rasta kompanija Svjetlostkomerc nastavlja otvarajući 20. maloprodajni objekat u Živnicama

Nova Knjižara SVJETLOST otvorena je na adresi Prva ulica 121 u TC Bingo, te je 20. maloprodajni objekat vodećeg bosanskohercegovačkog maloprodajnog lanca, specijaliziranog za prodaju školskog pribora, udžbenika, knjiga, kancelarijskog materijala, te putnog i gift programa.

„Svjetlostkomerc je lider na tržištu, a našu lidersku poziciju dalje nastavljamo jačati širenjem maloprodajne mreže. Nakon izraziro turbulentnog i neizvjesnog perioda za sve poslovne subjekte, kompanija Svjetlostkomerc odvažila se odgovoriti potrebama tržišta, te otvorila još jednu knjižaru čiji će renome imati priliku uživati svi stanovnici Živnica.

Za sve kupce, u prvih sedam dana nakon otvaranja, pripremili smo pogodnost, te kompletan asortiman snizili za 10%. Osim navedene akcije, Knjižare SVJETLOST za svoje vjerne kupce redovno planiraju popuste, te omogućavaju kupovinu svjetskih brendova po sniženim cijenama. Ono što posebno istićemo jeste mogućnost kupovine sa odgođenim plaćanjem. Uz navedenu olakšicu dajemo mogućnost svim đacima da uživaju kvalitet svjetskih brendova kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Walker, US Polo čiji smo zastupnici“ izjavio je Kenan Đipa, šef maloprodajne mreže kompanije Svjetlostkomerc.

 

Sa tradicijom dužom od 75 godina Svjetlostkomerc je sinonim za knjižaru i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala. Ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevantnim inostranim i domaćim izdravačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brendove kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Double A, Walker, Miquelrius, US Polo itd.

Nova Knjžara SVJETLOST u Živinicama nalazi se u ulici Prva ulica 121-TC Bingo.

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content