Trendovi obuće: Modno proljeće u Deichmannu

  Trendovi obuće: Modno proljeće u Deichmannu

  Predstavnicima lifestyle medija i modnih blogera u Bosni i Hercegovini zvanično predstavljena Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija obuće za proljeće/ljeto 2021.

  Foto: PR

  Kolekcija je inspirisana lookom, energijom i osobnošću Milice Pavlović, ali ujedno prati i svjetske modne trendove koje će svaka savremena žena rado nositi u svim prilikama.

  Iako u specifičnim uvjetima, Deichmann tim uvijek iznenadi svojim kreativnim pristupom, pa je tako bilo i ovog puta.

  Kolekcija je predstavljena u jednom potpuno drugačijem ONLINE iskustvu – Fashion Talk sa gostima, ispraćen videom nove #SenoritaxDeichmann kolekcije i sjajnim iznenađenjima za sve goste – vrijednim poklonima iz Milicine kolekcije.

  NAJPOPULARNIJA PROLJETNA KOLEKCIJA 

  Foto: PR

  Iz kolekcije se izdvajaju tri kategorije modne obuće: trendy patike, glamurozne sandale i elegantne salonke.

  Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji koja je modni imperativ sezone. Svijetli tonovi će se jednako dobro ukopiti i uz elegantne, ali i casual lagane proljetne i ljetne kombinacije.

  Poznati atraktivni, energični i glamurozni scenski stil Senorite bio je inspiracija za sandale iz nove kolekcije, koje prioritetno naglašavaju svu raskoš ženstvenosti i daju poseban efekat odabranom outfitu. Izdvajaju se modeli sa šljokicama, srebrnih i zlatnih nijansi, kao i bezvremenske sandale sa visokim potpeticama u crnoj boji.

  Foto: PR

  Elegantne salonke su modni must have, pa tako i u ovoj kolekciji imaju primat kao takve, i obavezan su par obuće koji će si svaka žena rado priuštiti. Dostupne u više nijansi, sa niskim i visokim potpeticama, salonke iz #SenoritaxDeichmann ističu ono najljepše na svakoj ženi.

  Foto: PR

  Nova kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama širom BiH, a kolekciju i sve novitete možete pogledati i na: deichmann.com.