U BBI centru otvorena dm prodavnica na dva sprata

  U BBI centru otvorena dm prodavnica na dva sprata

  Uživati u ugodnom osjećaju kupovine željenih proizvoda iz proširene i još raznovrsnije ponude moći će svi posjetitelji dm prodavnice koja je danas otvorena u BBI centru.

  U prostranom prodajnom objektu na dva sprata, ukupne površine od 550 m², kupci će, pored standardnih moći potražiti i nove proizvode iz sada dodatno proširenog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe, zdrave ishrane te muške njege.

  Uvedeni su i novi asortimani te se u ponudi proširene dm prodavnice u BiH sada mogu naći Beetique i Pupa Milano make up kozmetika, Pompea donji veš, dodaci za kosu, nakit, mini pakovanja proizvoda dm marke, ukrasni papir, čajevi i sportska hrana.

  „Drago nam je da od sada i u dm prodavnici u BBI centru kupcima koji ovdje rado obavljaju kupovinu možemo ponuditi kompletan asortiman i bogat izbor proizvoda. Proširenjem na dva sprata, osim bogatije ponude i sama preglednost prodavnice je bolja te vjerujemo da će proširenje dodatno utjecati i na ugodnost prilikom kupovine što nam je vrlo bitno.“, istakla je Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica kompanije dm.

  Za današnje kupce dm je priredio zabavni program, popuste i iznenađenja, a i u narednom periodu kupce ove dm prodavnice očekuje niz pogodnosti.

  Do 15.6. svi kupci na kasi dobijaju 15% popusta na ukupnu kupovinu, a do 20.6.2019. mogu sudjelovati u nagradnoj igri, u okviru koje, kao prvu nagradu mogu osvojiti mašinu za pranje i sušenje veša gorenje, kao drugu nagradu multi mikser gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM, koje čine preostali nagradni fond.

  Radno vrijeme dm prodavnice u BBI centru (prizemlje i prvi sprat) u Sarajevu od ponedjeljka do subote je od 9:00 do 22:00 sata, nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati.

  Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

  dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za trinaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 667 zaposlenika i 73 prodavnice u 42 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio, SEINZ i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.