Uskoro najveća radionica za Destinaciju Njemačka

  Uskoro najveća radionica za Destinaciju Njemačka

  Uspjeh priče o GTM Germany Travel Mart™ počeo je 1972., a svake godine domaćin mu je neki drugi njemački grad ili regija. Ove godine,  najveći turistički događaj Njemačke koji uskoro slijedi održat će se u Nurembergu.

  Foto: DTZ

  Domaćin 43-ćeg po redu GTM Germany Travel Mart™ će biti  Njemačka turistička zajednica (GNTB) u saradnji sa BAVARIA Turizmom – službenom marketinškom agencijom te sa Kongresnim i turističkim uredom Nuremberga, od 07. do 09. maja 2017. u Nurembergu.

  Nivo i kvalitet

  The GTM Germany Travel Mart™ je događaj visokog kalibra na kojem se kupci iz međunarodne putničke industrije mogu susresti sa preko 300 njemačkih izlagača iz sektora turizma (transport, hotelijerstvo, turističke zajednice itd.). Pomno i specijalno probrani za GTM, izlagači i kupci, uz visoko profesionalnu organizaciju, čine GTM najvećim događajem putničke godine – to je ujedno čin otvaranja sezone i najvažniji događaj.

  Ukoliko želite učestvovati u ovom forumu, molimo kontaktirajte Regionalni ured turističke zajednice Njemačke za Bosnu i  Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumuniju i Srbiju

  Više informacija možete pronaći OVDJE

  Adresa: Knez Mihailova 9

  11000 Beograd

  telefon: +381 11 6555 461;

  +381 64 104 2008