Valentinovo u Tuhelju

  Valentinovo u Tuhelju

  Zima nam je pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo mjesta gdje ćemo moći šetati u ogrtačima, baš kao kod kuće. Svijet sauna u Termama Tuhelj je baš takvo mjesto gdje ćete pobuditi posebna osjetila i doživjeti neponovljive sauna programe.

  Mjesec ljubavi uz buđenje osjetila u Termama Tuhelj

  Za sauna programe možemo reći da su teatar gdje ćete doživjeti neponovljivu igru aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.

  Neka to bude ideja za ovogodišnje Valentinovo… buđenje osjetila u Termama Tuhelj uz 50% popusta za boravak 2. osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima. Ako nemate gdje ostaviti djecu, pripremili su i obiteljski bonus uz gratis boravak za 1 dijete do 12 godina i neponovljivu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici. Na raspolaganju su vam i ostali romantični paketi.

  Valentinovo nam ovoga tjedna pada u tjednu pa ga moramo proslaviti nekoliko puta. U Termama Tuhelj 11.2. i 18.2. pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

  Ako su vam potrebne još neke ideje, mjesec čokolade bit će savršen afrodizijak za ovo Valentinovo. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra u kojem će čokoladni snovi biti ovogodišnja ideja za jednodnevno slavlje vaše ljubavi. Posebni tretman u privatnoj spa za dvoje uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo ste samo poželjeli.

  Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.