Pino Nature Hotel – posebna ponuda

Pino Nature Hotel – posebna ponuda

Ojačate svoj imunitet na svježem planinskom zraku, osjetite kako vam se vraća izgubljena energija i napunite svoja pluća kisikom u Pino Nature Hotelu na Trebeviću. Hotel se nalazi na samo par minuta od centra Sarajeva, skladno uklopljen u prirodno okruženje crnogorične šume, iznimno važne za zdravlje kako za odrasle tako i za djecu!

 

JAČANJE IMUNITETA I BORAVAK U PRIRODI

Pino Nature Hotel je pripremio super ponudu za boravak do 30.06.2020. po akcijskoj cijeni od 69 KM ( 35 €) po osobi sa uključenim doručkom!

Cijena paket aranžmana uključuje:

  • Noćenje u dvokrevetnoj sobi
  • Doručak u hotelu
  • Karta za Alpine Coaster sa – 50% POPUSTA
  • Besplatno korištenje wellness centra (bazen, sauna, teretana)
  • Besplatan parking i wifi
  • Besplatno korištenje igraonice
  • GRATIS smještaj za djecu do 6 godina (doplata za doručak 10 KM)
  • Doplata za djecu 6-12 godina 30 KM

SEMINARI U PRIRODI… LET’S MEET IN THE NATURE

Iznimno važno je da svi poslovi sastanci, seminari, kongresi, poslovni ručkovi te team building budu produktivni, a ujedno i opušteni, stoga je Pino Nature idealna kombinacija. Hotel nudi mogućnost organizovanja sastanaka i seminara kako na otvorenom tako i na zatvorenom uz pridržavanje svih propisanih mjera od nošenja maski, rukavica, rastojanja od 2 m između stolova, dezinfekcije stolova nakon svakog gosta, učestalo dezinfikovanje podova, toaleta, rukohvata, prekidača za svjetlo, kartica za sobe…

Hrana se iz sigurnosnih razloga ne služi na principu švedskog stola, služi se isključivo tanjir servis. Kompletan pribor, escajg, čaše donosimo nakon što gost sjedne, sve zbog sigurnosti gostiju i samih uposlenika.

Na svim ulaznim vratima u hotel su postavljene dezobarijere za obuću kao i dezinfekciona sredstva za ruke i površine.

Kompletno osoblje je obučeno i pripremljeno za COVID – Safe ambijent.

Hotel ima  više od 300 m2 prostora za sastanke i event-e pogodnih za grupe, poslovne susrete ili jednostavno uživanje u prirodi. Kongresne sale i staklene otvorene terase sa grijačima i kompletnom opremom će zadovoljiti sve potrebe poslovnih ljudi.

Nakon završetka radnog dana, planinski amabijent nudi mnogo aktivnosti poput planinarenja ili korištenja unutrašnjeg bazena, sauna, te relax zone hotela kako bi se gosti osjećali što opuštenije i zadovoljnije.

22 sobe i 2 apartmana su prožeti toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim planinskim pogledima.

Nešto novo smo pripremili za naše mališane!!! To su naši najdraži gosti!

PINO „LAZY CORNER“ ZABAVA NA OTVORENOM

Poznato je da je boravak u prirodi izuzetno koristan za psihički i fizički razvoj, a su željna boravka na svježem vazduhu, igre i slobode! Sunce, bujno zelenilo, trava i pijesak…..Savršeni rođendan u planinskom ambijentu na otvorenom koji će djeca pamtiti dugo i biti veoma zahvalni na tome!

Radnim danima možete ostvariti popust od 20% 

Hotel je dobitnik brojnih nagrada kao što je Grand Prix na Šestoaprilskoj izložbi u Sarajevu, EU MIES AWARD. Pino Nature uvršten je u knjigu “In practice” koja donosi izbor 37 arhitektonskih biroa iz 37 zemalja Europe, a Bosnu i Hercegovinu predstavlja Studio ZEC.

Najprestižnije hrvatske novine „Jutarnji list“ proglasile su hotel Pino najvećom arhitektonskom atrakcijom u Bosni i Hercegovini.

PINO NATURE HOTEL Sarajevo
Trebević, Ravne br. 1

Rezervacije i informacije: 033/257-800 

Viber 065/288-498

email: info@pino-hotel.com

Zato što jedan članak nije dovoljan….

SARAJLIJE S NESTRPLJENJEM DOČEKALI OTVORENJE PINO HOTELA NA TREBEVIĆU

HOTEL PINO DNEVNI BORAVAK SARAJLIJA