Velika izložba pod pokroviteljstvom Turkish Airlinesa

  Velika izložba pod pokroviteljstvom Turkish Airlinesa

  Ured savjetnika za kulturu i turizam Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini obavještava zainteresovane da će se treća po veličini u svijetu ACE of M.I.C.E. izložba industrije kongresa, susreta i događaja  održati od 21. do 23. februara 2018. godine u Istanbul kongres centru   pod pokroviteljstvom Turkish Airlinesa.

  Izložba će ugostiti profesionalce ove industrije iz Turske i cijelog svijeta. Na ovoj izložbi, koja je jedan od najvažnijih događaja turske M.I.C.E. intustrije, učestvovat će predstavnici iz 40 država, 330 različitih firmi i 14.496 eksperata iz različitih oblasti vezanih za ovu industriju.

  Na izložbi će učestvovati firme iz različith sektora vezanih za M.I.C.E industriju kao što su hoteli, firme za podršku sastancima, kongresni centri, tehnološke kompanije, firme koje rade konstrukciju štandova i bina, produkcijske kuće, kompanije za tehničku podršku za svjetlo, zvuk i kadar. Očekuje se da će izložbi prisustvovati brojni kvalifikovani kupci iz prekomorskih tržišta, koji će potaknuti M.I.C.E. turizam.

  U okviru izložbe bit će organizovani brojni partiji, radionice, seminari i sastanci.

  Organizatori ACE of M.I.C.E. izložbe naglašavaju da će im biti zadovoljstvo ugostiti profesionalce iz ovog sektora iz Bosne i Hercegovine.