Viva la Vita – neka ti svaki dan bude poseban

  Viva la Vita – neka ti svaki dan bude poseban

  Živi da bi slavila svaki trenutak, cijeni i uživaj u onome što imaš. To je najjednostavniji put do sreće, a Italijani ga već dugo uspješno slijede. Oni ne brinu o tome šta će biti sutra, jer je bolje uživati u sadašnjem trenutku, ovde i sada. Budi spontana, neka te inspiriše italijanski stil života i Viva la Vita!avon 1

   

  Započni dan sa Viva la Vita!

  Uzmi bočicu Viva la Vita parfema, stani ispred ogledala i uputi sebi najblistaviji osmijeh. Zahvaljujući voćno-cvjetnoj mirisnoj noti dobićeš energiju za cijeli dan pred tobom! Izgledaš odlično, suptilna šminka savršeno ističe tvoju ljepotu, pogled ti je pun radosti – Italijani bi rekli „che bella donna“!

  16641036_1268637776516249_6495665617425140096_n (1)

   Gornje mirisne note

  Osjeti gornje mirisne note – svjež, jak miris sočnih mandarina, oštre Pink Lady jabuke sa savršeno aromatičnim grejpfrutom – budi ti čula. Osmijehni se svojim fanatazijama, jer ćeš se za trenutak naći u sunčanoj bašti na jugu.

  Pink Lady je jedinstvena sorta jabuka koja dolazi iz Australije. Često se naziva i kraljicom jabuka. 1973. godine, Džon E. L. Krips je ukrstio sortu Lady Williams sa sortom Zlatni delišes. Dobijena sorta jabuke ima iznenađujuću suptilnost i slast sa malom primjesom kiselosti. Miris i ukus ove jabuke su izuzetno okrepljujući i osvježavajući, a njena boja je veličanstvena i suptilna. U kombinaciji sa grejpfrutom i mandarinom, ove gornje note te ispunjavaju optimizmom i energijom za cijeli dan!

  zenski-magazin-avon-viva-la-vita (3)

  Srednje misrisne note

  Srednje mirisne note bude maštu!

  Fantastična, bogata aroma mimoze, roze magnolije i ružinih latica ćete natjerati da nesvjesno posegneš za rosom sa listova….

  Mimoza cvjeta početkom proljeća: njeni snažni cvjetovi najavljuju kraj zime, dok njen slatkasti miris budi najtoplija osjećanja. U Rusiji je, na primer, mimoza tradicionalni poklon za Dan žena. Mimoze se obično beru u blizini grada Grasa u Francuskoj. Već dugo se koristi u proizvodnji parfema. Miris mimoze ublažava aromatični sastav i pomaže da duže traju. U kombinaciji sa voćnim i cvjetnim notama, slast mimoze oslobađa emocije i čini te spontanom i otvorenom za ljude svakog dana.

  1486476001_zenski-magazin-avon-viva-la-vita (2)

  Osnovne mirisne note

  Izloži lice jutarnjim zracima sunca, oseti toplotu i divan miris orijentalnog, južnog drveća. Ove osnovne mirisne note – toplina sandalovine, kašmerana i vanilije – čine ovaj sastav neodoljivo privlačnim. Postaćeš magnet za poglede!

  Teško je biti u boljem raspoloženju! Sada otvori oči, popij gutljaj odlične kafe i požuri na današnji sastanak!

  Budi poput Italijanki!

  Da li si inspirisana? Italijanski stil života ti je na dohvat ruke – zapravo, nalazi se u jednoj jedinoj bočici! Viva la Vita te tokom dana podsjeća da treba da slaviš prelijepe trenutke i da dozvoliš sebi da zatvoriš oči i udahneš! Nema potrebe da žuriš! To su trenuci koji ti pružaju radost življenja i energiju koje imaju Italijanke. Kakav divan dan – Che bella giornata! – to ponavljaju svakog dana.

  16641036_1268637776516249_6495665617425140096_n (1)

  Avon te inspiriše da uživaš u životu!

  Viva la Vita je novi miris koji je inspirisan italijanskim stilom života. Elegantna bočica čuva divnu mirisnu notu, savršenu za energičnu ženu koja živi život punim plućima, obožava espresso, okupljanja sa prijateljima i duge razgovore. Ona bi rado sjela na skuter i pobjegla iz grada, osjetila južnjačko sunce i topli povjetarac u kosi. Ona se smije glasno i cijeni sve što je okružuje: porodicu, prijatelje, ljepotu. Jer život je lijep! Vrijedi biti strastven.

  Viva la Vita je miris koji slavi život i koji vas potiče da uživate u svakom novom danu.

  https://www.youtube.com/watch?v=zXrcgozf128

  SREĆA je u svakom novom danu!

  Novi Viva la Vita miris trenutno je na posebnoj ponudi po cijeni od 24,90 te uz njega na poklon dolaze i sjaj za usne i losion za tijelo!

  Ponudu pronađite u aktuelnoj brošuri na: http://www.avon.ba/PRSuite/jsbrochure.page