WIZZ AIR objavljuje najveću kampanju zapošljavanja od svog nastanka

  WIZZ AIR objavljuje najveću kampanju zapošljavanja od svog nastanka

  Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u regionu Srednje i Istočne Evrope, objavljuje danas početak najveće kampanje zapošljavanja u svojoj historiji, nudeći mogućnost zapošljavanja širom svoje razgranate mreže. 

  Posle 13 godina učvršćivanja liderske pozicije na tržištu Srednje i Istočne Evrope, WIZZ otvara skoro 1.300 novih, direktnih radnih mjesta u narednoj godini zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Wizz Air-a brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018.

  Ekspanzija avio-kompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto WIZZ planira duplirati svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da se privuku ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koje bi se pridružile našem profesionalnom timu.

  Kampanja će se odvijati pod jedinstvenim imenom #IamWIZZcrew kako bi se zainteresovanim kandidatima omogućilo što bolje upoznavanje sa kompanijom, poslom u avijaciji. Oni će pod tom oznakom pronaći savjete od aktivnih pilota i kabinskog osoblja. Svi oni koji su zainteresovani već mogu pregledati na hiljade fotografija, objava i oznaka na raznim društvenim mrežama koje su kreirali mnogi naši članovi posade zaljubljeni u svoj posao i u kojima pokazuju svoju posvećenost kompaniji i svoju strast prema avijaciji.

  Osim atraktivne zarade i paketa povlastica, Wizz Air nudi i opcije za nekoliko garantovanih radnih paketa za svoje pilote: kapetani i kopiloti mogu da putuju na posao koristeći razgranatu mrežu WIZZ-a sa više od 550 linija ili mogu da se presele i stacioniraju u bilo koju od 28 operativnih baza u 15 evropskih država (Informacije o narednim izborima za pilote su dostupne na sledećem linku: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/pilots#/ )

  Kandidati koji budu uspješni će potpuno besplatno dobiti izuzetan trening, obuku i uniforme i mogućnost da rade u svom gradu u jednoj od najuspešnijih evropskih avio-kompanija kao i mogućnost da putuju širom Evrope i dalje kroz mrežu WIZZ-a. (Informacije o narednim izborima za kabinsko osoblje su dostupne na sledećem linku: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant/#/ )

  Zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja konkursa neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mesecima, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na  najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u ovim zemljama.

  WIZZ AIR-OVI NAREDNI IZBORNI DATUMI I LOKACIJE

   

  DATE COUNTRY CITY, VENUE CREW
  3/24 October Romania Bucharest, Angelo Hotel Cabin Crew Open Day

  Apply here

  5 October Romania Cluj, Grand Hotel Italia Cabin Crew Open Day

  Apply here

  7/26 October Hungary Budapest, Mercure Korona Cabin Crew Open Day

  Apply here

  12 October Hungary Szeged, Art Hotel Cabin Crew Open Day

  Apply here

  26 October Bulgaria Sofia, Best Western Expo Hotel Cabin Crew Open Day

  Apply here

  4 session in October Hungary Budapest Direct Entry Captain

  Apply here for type-rated

  Apply here for non-rated

  4 session in October Hungary Budapest First Officers

  Apply here for non-rated

  Apply here for type-rated

  11 October Austria Vienna Pilot Open Day

  Registerhere­­

  17 October Greece Athens Pilot Open Day

  Register here

   

   Zato što jedan članak nije dovoljan….

  KAKO APLICIRATI ZA POSAO STJUARDESE I USPJEŠNO PROĆI INTERVJU

   

  IGRAJTE NAGRADNU IGRU