WIZZ AIR UVODI ALATKU ZA PLANIRANJE PUTOVANJA – TRIP PLANER

  WIZZ AIR UVODI ALATKU ZA PLANIRANJE PUTOVANJA – TRIP PLANER

  ALATKA KOJA ĆE INSPIRISATI PUTNIKE DA POSJETE JEDINSTVENE I UZBUDLJIVE DESTINACIJE IZ MREŽE LINIJA WIZZ AIR-A

  Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Srednje i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele putovati za svoj odmor.

  Trip Planner omogućava putnicima da otkriju nove i uzbudljive destinacije uz pomoć korištenja nekoliko fleksibilnih filtera zasnovanih na vrsti odmora, polaznom aerodromu, trajanju putovanja i budžetu. WIZZ će potom pretražiti svoju mrežu destinacija koja uključuje više od 550 ruta i predložit će one destinacije koje odgovaraju putnikovim zadatim kriterijima.

  Putnici mogu da biraju brojne vrste odmora koji uključuju city break, odmor za cijelu porodicu, zimske sportove, avanturističko-sportski odmor, romantičan ili odmor na plaži, netipičan odmor na manje poznatim destinacijama, zabavu i noćni provod ili čak mogu postaviti “jeftino pivo” kao kriterijum. Od plaža na Kipru, preko romantičnih njemačkih gradova, do skijanja u Švicarskoj – nove avanture čekaju na sve Wizz Air-ove putnike zahvaljujući Trip Planner-u.

  Izaberite vašu sljedeću avanturu ovdje: https://wizzair.com/en-gb/flights/trip-planner#/

  Sajt Wizz Air-a koji je jednostavan za upotrebu se stalno unaprjeđuje još od puštanja u rad prije godinu dana. Nedavno dodate nove usluge aviokompanije uključuju i novu mrežu za prikaz pronađenih tarifa, besplatan unos ispravke pogrešno unijetog imena, mogućnost zadržavanja rezervacije na 48 sati kao i mogućnost rezervisanja više sjedišta bez unosa imena svih putnika (Flexible Travel Partner). Uvođenje Trip Planner-a je još jedan primjer kako Wizz Air poboljšava proces rezervacija za svoje putnike.

  Hari Drok, (Harry Drok), šef elektronskog poslovanja i prodaje u Wizz Air-u je izjavio: “Kao aviokompanija čiji sajt je šesti najposjećeniji na svijetu, uvijek se trudimo da olakšamo njegovo korištenje za naše putnike, a ove nove, dugo očekivane, alatke za pretragu inspirisat će naše putnike da posjete jedinstvene i uzbudljive destinacije u našoj mreži linija koja se stalno uvećava. Vjerujemo da će Trip Planner biti veoma cijenjen od strane štedljivih putnika koji žele da otkriju nešto novo i da uživaju u novim avanturama, koristeći sve prednosti Wizz Air-ovih jeftinih aviokarata i uživajući u našoj gostoljubivoj i profesionalnoj usluzi tokom leta. Pozivamo sve da prate omiljenu evropsku low-cost aviokompaniju preko Facebook-a, gdje ćemo redovno prikazivati neke od najzanimljivijih destinacija iz naše mreže.”