Wizz Air uvodi nova pravila za ručni prtljag

  Wizz Air uvodi nova pravila za ručni prtljag

  UKIDA SE DOPLATA ZA RUČNI PRTLJAG OD 29. OKTOBRA

  Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas saopštava da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima Wizz Air-a od 29.oktobra 2017.

  • Putnici će moći da unesu u putničku kabinu jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm. Ovaj prtljag će biti uključen u cijenu karte.
  • Ova odluka predstavlja povećanje limita besplatnog ručnog prtljaga za 50% u odnosu na trenutno važeće pravilo.
  • Putnicima koji su već ranije kupili karte, preko svih naših kanala prodaje*, sa doplatama za veći ručni prtljag, a putuju od 29. oktobra 2017. biće vraćen novac, u iznosu plaćene doplate uvećane za 20%, u vidu kredita u okviru njihovog WIZZ naloga.

  Istraživanja zadovoljstva putnika pokazalo je da je preko 80% Wizz Air-ovih putnika** veoma visoko ocijenilo WIZZ u pogledu usluge tokom leta, ljubaznosti i profesionalizma osoblja. Wizz Air stalno osluškuje komentare svojih putnika, zbog čega vjerujemo da će nova pravila za ručni prtljag za njih predstavljati poboljšanje naše usluge.

  Aviokompanija danas objavljuje i novu, dodatnu, uslugu za putnike nazvanu “WIZZ Priority”. Ova usluga je dostupna već od danas na svim letovima Wizz Air-a i uključivaće:

  • Prioritetno ukrcavanje
  • Putnici mogu da u ručni prtljag unesu i jednu dodatnu, malu, torbu (maksimalnih dimenzija 40x30x18cm)
  • Garantovano unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu, počev od 29. oktobra (ovo je takođe dostupno i putnicima koji kupe WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).