Mastercard i Pele ujedinjuju navijače UEFA Lige šampiona u novim iskustvima

  Mastercard i Pele ujedinjuju navijače UEFA Lige šampiona u novim iskustvima

  Više od 70 različitih nacionalnosti okupilo se u ovoj sezoni UEFA Lige Šampiona, a kompanija Mastercard se udružila sa najboljim igračem svijeta – Peleom – kako bi proslavili ujedinjujuće snage fudbala i trenutaka koji su započeli nešto neprocjenjivo u istoriji najprestižnijeg svjetskog klupskog fudbalskog takmičenja.

  Kao zvanični sponzor UEFA Lige Šampiona, kompanija Mastercard lansirala je kratkometražni film 22 Jezika”, u kojem učestvuju 22 fudbalska navijača iz cijelog svijeta koji se okupljaju kako bi odigrali utakmicu i nadmetali se za osvajanje ulaznica za 11. UEFA Ligu Šampiona. Napeta utakmica bez barijera, ali visokih uloga, može imati samo jedan pobjednički tim, ali kada se vrate u svlačionicu poslije utakmice, svi igrači će doživjeti istinski neprocjenjivi trenutak – podizanje trofeja ne sa bilo kim, već sa Peleom.

  „Fudbal je sila ujedinjenja širom svijeta i ne postoji za to bolji primjer od UEFA Lige šampiona “, rekao je Radža Radžamanar, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Mastercard. “Svrha naše kampanje #StartSomethingPriceless je u međusobnoj podršci kako bismo inspirisali promjene, a UEFA Liga Šampiona zaista je jedinstvena u prevazilaženju barijera i transformaciji života, kako igrača tako i navijača.”

  Film “22 jezika” predstavlja najnoviju kampanju kompanije Mastercard #StartSomethingSpecial koja je osmišljena tako da inspiriše ljude da slijede svoju strast i male trenutke pretvore u nevjerovatne uspomene. Kao fudbalska ikona koja je slijedila svoju strast da postane najveći svjetski igrač, Pele je izdvojio tri momenta UEFA Lige Šampiona koja su ujedinila svijet fudbala, osnažila promjene i započela neprocjenjive događaje.

  „Sjećam se najvažnije poruke koju sam dobio od oca kada sam bio mlad: „Bićeš veoma dobar fudbaler, ali najvažnije je da budeš dobra osoba i dobar čovjek.” Te riječi su me zauvijek pratile”, rekao je Pele, koji je tokom svoje karijere postigao 1.283 prvoklasna gola. „Svi volimo takmičarski momenat koji sport donosi, ali je važnije šta činimo kao ljudi – na terenu i izvan njega. Fudbal je veliki ujedinitelj i ovi momenti UEFA Lige Šampiona zaista prenose #StartSomethingPriceless osjećaj.”

  Utakmice UEFA Lige šampiona koje su, prema mišljenju Pelea, započele nešto neprocjenjivo

  1. ABIDAL PODIŽE TROFEJ: Erik Abidal, koji je pobijedio rak, dobio je čast podizanja trofeja UEFA Lige šampiona za fudbalski klub Barselona

   

  1. KAN TJEŠI KANJIZARESA: Kan (Bajern Minhen) umjesto proslave bira da utješi Kanjizaresa (Valensija) koji je izgubio UEFA Ligu Šampiona

   

  1. REDSI ISKAZUJU POŠTOVANJE RONALDU: Navijači Mančester Junajteda odaju poštovanje “Talentu nad Timom”, dugotrajnom ovacijom Ronaldu (Brazil i Real Madrid) nakon pobjedničkog het trika.

   #StartSomethingPriceless