Zimski praznici u Termama Tuhelj

  Zimski praznici u Termama Tuhelj

  Zimski praznici, aktivni i zanimljivi s daškom umjetnosti. Tako bi se mogli opisati praznici koje Terme Tuhelj pripremaju za početak januara.

  All inclusive light paket

  Već dobro znan All inclusive light paket bit će aktuelan i ovih zimskih praznika gdje vam Terme Tuhelj poklanjaju GRATIS boravak za 2 djece. Osim bogate animacije koju pripremaju, moći ćete uživati u neograničenom kupanju u termalnoj vodi, bogatom samoposlužnom doručaku, laganom ručku uz ponudu vitalnih jela, večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta te posebno pripremljenim jelima na show cookingu. Uz ručak i večeru očekuje vas i neograničeno piće, a da biste se u potpunosti opustili, paketu su dodali i korištenje Svijeta sauna.

  Art&Spa škola za djecu

  Ovogodišnji zimski praznici imat će posebnu art&spa notu. Art&Spa Kids škola sadrži poseban edukativno-zabavni program u trajanju od 4 dana u kojem će djeca saznati više o umjetnosti te sudjelovati u raznim radionicama. Osim u art radionicama, vaši mališani družit će se s poznatim umjetnicima kao što je glumica Marija Borić, pjevačica Natali Dizdar, pjevač i radijski voditelj Saša Lozar te plesna skupina Atomic dance factory koji će s njima podijeliti svoja iskustva.

  Uz art radionice, u Termama Tuhelj pripremaju i posebne spa radionice gdje će djeca naučiti više o zdravom načinu prehrane i vježbama koje mogu vježbati kod kuće zajedno s roditeljima, a tu će čuti mnogo i o pozitivnim učincima saunanja. Art&Spa škola održavat će se u dva termina od 3.1. do 6.1.2018. kao i od 10.1. do 13.1.2018. Besplatana je za sve polaznike.

  Uživanje u novom toboganu

  Black hole, novi tobogan u zatvorenom dijelu Vodenog planeta, bit će zasigurno veliko iznenađenje za vaše mališane koji će uživati u spustu na novom 55m dugom adrenalinskom toboganu. Novi tobogan savršeno je upotpunio ostale vodene atrakcije na popularnim bazenima.

  Zimski praznici ove godine bit će prava avantura za cijelu porodicu.