55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

Danas je u poslovnoj zgradi Direkcije Tuzla BH Telecoma uručena nagrada 55.000-tom korisniku MojaTV usluge koji je zaveden u poslovni sistem na području djelovanja ove direkcije.

Korisnica koja je postala 55.000 korisnik Moja TV usluge na ovom području je Lejla Glibanović. Kompanija BH Telecom je Lejlu nagradila vrijednom nagradom – TV uređajem koji joj je uručio Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla. Ona se zahvalila na nagradi i izjavila da je dugogodišnji korisnik usluga BH Telecoma.

“Veoma sam zadovoljna sa uslugama koje BH Telecom pruža korisnicima. Bila sam prijatno iznenađena kada su me obavijestili da sam osvojila nagradu. Hvala kompaniji BH Telecom” – rekla je nagrađena korisnica.

Veoma važnu ulogu i velike zasluge u ostvarivanju dobrih rezultata imaju i radnici koji su svojim znanjem, zalaganjem i vještinama doprinijeli razvoju usluga i infrastrukture. U BH Telecomu imamo za cilj postići zadovoljstvo korisnika uslugama koje pružamo,  kako bi upravo naši korisnici bili najbolji promotori usluga BH Telecoma. U ime kompanije BH Telecom čestitam Lejli i još jednom joj se zahvaljujem što koristi usluge BH Telecoma. “ – izjavio je Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla.

Multimedijalna usluga Moja TV uvedena je u  Telecoma 2009. godine, za čiju infrastrukturu su, radi postizanja kvaliteta usluge i sadržaja, investirana značajna sredstva. Samo je na području Direkcije Tuzla/Kantona Tuzla u posljednjih desetak godina je investirano oko 55 miliona KM. Uloženo je mnogo i u razvoj optičke mreže koja je danas dostupna na brojnim lokacijama u Tuzli, Gračanici, Gradačcu, Srebrenik, Živinice, Kladanj. Korisnici koji koriste usluge BH Telecoma putem optičke mreže imaju pristup super brzom internetu, streaming uslugama, kao i najbogatijim HD TV sportskim i filmskim sadržajima.

Podsjećamo da je trenutno u BH Telecomu u toku super akcija Moja TV gdje svi zainteresovani postojeći i novi korisnici mogu uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na dvije godine BESPLATNO dobiti Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV. Također, korisnici mogu osigurati sebi besplatne HBO i Cinemax kanale, HBO Max, te Fritz!Box modem koji osigurava velike brzine interneta i najbržu moguću bežičnu vezu za više uređaja u domu. Tu je i HD paket koji osigurava vrhunsku kvalitetu slike i zvuka Arena sport kanala, informativnih, muzičkih i drugih kanala.

 

BH  Telecom. Moja priča

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content