Uređivačka politika

Dobrodošli na Furaj.ba portal. Kako bismo očuvali visoke standarde kvalitete i dosljednosti u našem sadržaju, molimo vas da se upoznate s našom uređivačkom politikom.

Furaj.ba portal usmjerava svoj fokus na turističke teme, promociju destinacija i održivi razvoj. Posvećeni smo promociji pozitivnih priča inspirativnih ljudi, uspješnih preduzetnika, umjetnika,  sportista i svih onih koji doprinose pozitivnom imidžu našeg društva.

Brinemo o inkluziji, diverzitetu i jednakosti u svim aspektima našeg sadržaja.

Ne objavljujemo sadržaje koji nisu u skladu s našom tematskom usmjerenosti, uključujući političke, tabloidne i teme iz crne hronike. Također, ne podržavamo promociju alkohola, duhanskih proizvoda,  kockarnica i ostalih proizvoda i praksi koje negativno utiču na mentalno i fizičko zdravlje ljudi.

Ne promovišemo kompanije koje se ne odnose odgovorno prema okolišu i ne posvećuju pažnju održivosti, očuvanju prirode, etičkim poslovnim praksama i socijalnoj odgovornosti te su isključene  iz naših promotivnih aktivnosti.

Održavanje kvalitete je naš prioritet, te se trudimo da svaki objavljeni sadržaj bude informativan, relevantan i koristan za naše čitatelje. Zadržavamo pravo odbiti ili izmijeniti pristigla saopštenja za medije kako bismo osigurali dosljednost i visoku kvalitetu sadržaja.

Obavezujemo se na održavanje neutralnosti i objektivnosti u pristupu svim temama. Potičemo čitatelje da dijele svoja iskustva i mišljenja, ali očekujemo poštovanje pravila komunikacije i uzdržavanje od neprikladnih ili uvredljivih komentara.

Uredništvo je otvoreno za prigovore i korekcije od strane čitatelja. Ako primijetite netačnost ili imate primjedbu na naš sadržaj, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala vam na poštovanju naše uređivačke politike. Radujemo se saradnji s vama kako bismo zajedno stvarali informativan, edukativan i inspirativan sadržaj.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content