Kraljevski festival zabave obilježit će juni u Jajcu

Pripreme za ovogodišnji Kraljevski festival zabave u Jajcu uveliko traju, jer za nešto manje od dva mjeseca na jednu od najljepših koncertnih pozornica, uz vodopad Plive, stižu moćna muzička imena!  U subotu, 22.6. svoj će koncert održati Crvena jabuka, a u nedjelju,  23.06. Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Za Bralića i Intrade ovaj će koncert biti i premijera, jer ova najpoznatija hrvatska klapa nikada do sada nije pjevala u Jajcu! A da ovaj kraljevski grad impozantne historije željno iščekuje velikane dalmatinske pisme potvrđuje i odlična prodaja ulaznica za njihov koncert. Nadolazeći koncert donosi dašak mora i Dalmacije na vodopad Plive, a dečki iz klape Intrade već s nestrpljenjem i tremom iščekuju dolazak pred svoju publiku u Jajce. 

Nije tajna da Bralić i klapa Intrade uživaju kultni status među hrvatskim klapama. Niko prije njihove pojave na sceni nije mogao niti sanjati da će klape puniti najveće koncertne prostore, pjevati u arenama, na stadionima i postavljati nove koncertne i produkcijske standarde. Bralić i Intrade dobacili su i puno dalje, pronoseći klapsku pismu i izvan granica Hrvatske, pa su tako u Sloveniji jedan od najtraženijih izvođača, u Hercegovini već godinama rasprodaju sve koncerte, a prošle su godine održali sjajan koncert u Sarajevu. Pjevali su i u poznatim dvoranama širom svijeta, poput Hammerstein Ballrooma u New Yorku, Congress Theatera u Chicagu, legendarnog Fillmorea u Detroitu i Living Arts centra u Ontariju. 

Crvena jabuka je bend koji je u Jajcu uvijek rado slušan i viđen, što ne čudi, jer su njihovu 40 godina dugu karijeru obilježile brojne bezvremenske pjesme koje su postale himne generacija. 

Bilo da se odlučite provesti večer uz Žeru i Crvenu jabuku, ili pak uz dalmatinske šansone i klapski zvuk, uz Tomislava Bralića i Intrade, očekuju vas vrhunski muzički doživljaji u Jajcu!

Ulaznice za koncert Crvene jabuke, kao i koncert Tomislava Bralića i klape Intrade mogu se u pretprodaji kupiti po promotivnim, ranim cijenama u Informativnom centru Jajce i na platformi Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-crvenom-jabukom-16899
https://entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-tomislavom-bralicem-klapom-intrade-16900

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content