Adrenalin park u Pionirskoj dolini otvara se iduće sedmice

U sarajevskoj Pionirskoj dolini u četvrtak iduće sedmice otvara se adrenalin park.

Foto: Furaj.ba

Adrenalin park izgrađen je na lokaciji pored staze, lijevo od ulazne kapije i prostire se na ukupno 2.500 kvadratnih metara površine. Nudi trostruku zabavu, jer ima umjetnu stijenu za penjanje sa čak četiri polja, veću od 50 kvadratnih metara i višu od šest metara, zip line i adrenalinske staze s preprekama. Namijenjen je djeci od sedam do 15 godina. Dok savladavaju sve ono što ovaj novi sadržaj Pionirske doline nudi djeca će koristiti zaštitnu opremu.

Osim lokacije koja je idealna jer se sastoji i od ravne travnate površine, te uzbrdice obrasle srednjim i visokim stablima, mjesto je idealno zato što se nalazi u zaštićenom, ograđenom području i dovoljno je udaljeno od zoološkog vrta. Tako neće biti ni smetnja životinjama u zoološkom dijelu vrta.

Prvog dana otvorenja, koji je planiran u idući četvrtak, tačno u podne pa sve do kraja radnog dana adrenalinska zabava bit će potpuno besplatna za svu djecu koja dođu, od sedam do 15 godina. Naravno, obavezno je da mališani i u četvrtak, ali i svakog narednog dana budu u pratnji odrasle osobe, da prođu obuku o korištenju zaštitne opreme, da budu u sportskoj odjeći i obući i da slušaju upute osoblja koje radi u adrenalin parku. Time će biti ispunjeni svi uslovi da adrenalinska zabava počne i traje, bez ikakvih problema.

Pogledajte kakva zabava očekuje vaše mališane u Pionirskoj dolini na ovom linku.

Samo nekoliko dana ostalo je da prava adrenalinska zabava u Pionirskoj dolini može početi, jer je izgradnja adrenalin…

Posted by KJKP Park Sarajevo on Srijeda, 16. Septembar 2020.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content