Aktiviraj se s osvježavajućom HELL inovacijom – predstavljamo HELL Active

Danas HELL ENERGY predstavlja novi proizvod koji će se savršeno uklopiti u aktivan životni stil koji je sve popularniji kako u našoj zemlji, tako i u regiji.

Kao što naši vjerni kupci već znaju, HELL stalno pronalazi nove načine da proširi svoju već bogatu ponudu proizvoda. Nakon predstavljanja novog energetskog pića HELL Strong Focus, prvog energetskog pića sa dodatnom HELL funkcijom, 2017. godine, mađarska kompanija za proizvodnju energetskih napitaka je odlučila da svijetu predstavi proizvod koji će probuditi sportistu u svima nama i držati nas u punoj spremi – potpuno novi HELL Active.

”Sutra ću na trčanje.”

”Sutra ću na bicikl.”

“E od sutra redovno idem u teretanu.”

…Zvuči poznato, zar ne? Ovaj dio svijeta je uvijek bio poznat po fizičkoj snazi i sposobnostima njegovih stanovnika, a Bosna i Hercegovina se po tome ne razlikuje od ostatka regije. Međutim, da bi održali takav način života, ključno je biti spreman na fizičku aktivnost. Ali svaki početak je težak. Odgađamo, govorimo „sutra ću”, ali sutra nikada ne dođe…

‘Vrijeme je da se pokreneš!’…je slogan koji smo smislili za HELL ENERGY inovativni proizvod, HELL Active. Ono što čini ovaj energetski napitak posebnim je to što sadrži BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) i L-karnitin. Na kraju, ono što HELL Active čini savršenim pićem za ljubitelje zdravog načina života je 60% manje šećera* uz već uobičajene vitamine B u sastavu. Kvalitet proizvoda i sadržaj kofeina je ono po čemu nas naši kupci prepoznaju, a sada smo dodali još sastojaka. Kompanija želi da kampanjom promocije novog napitka sa ukusom citrusa ohrabri sve da počnu da vode više računa o sebi, da budu spremni, aktivni i vježbaju što je više moguće.

*60% manje šećera u poređenju sa uobičajenih 10,9g/100ml.

HELL ENERGY je jedan od najbrže rastućih FMCG brendova sa distribucijom u Evropi i Aziji. HELL ENERGY je osnovan u Mađarskoj 2006. godine, kao mala privatna kompanija. Za manje od četiri godine, što je apsolutni rekord, postala je tržišni lider u Mađarskoj. Zahvaljujući sjajnom konceptu i strategiji prodaje, HELL je sada dostupan u više od 50 zemalja širom svijeta i tržišni je lider u Bugarskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Slovačkoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Kipru i Azerbejdžanu. Od 2017. pored napitka, HELL ENERGY proizvodi i vlastita pakovanja za napitke u najmodernijoj evropskoj tvornici za proizvodnju aluminijskih konzervi, QUALITY PACK.

U 2018. godini, HELL ENERGY je dogovorio globalnu reklamnu kampanju sa holivudskom zvijezdom Bruce Willisom.

Dva glavna stuba uspjeha HELL ENERGY su izuzetan kvalitet i sjajan omjer cijene i kvalitete.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content