Amerikanac oduševljen BiH: Burek za doručak, što da ne!

Amerikanac Waleed Maoed koji živi Teksasu u SAD-u putuje svijetom i svoje avanture objavljuje na društvenim mrežama. Tako se nedavno pohvalio da je bio u Bosni i Hercegovini, a za doručak jeo naš burek.

 

“Tek sam jedan dan ovdje i već mi se jako dopada. Dan sam morao započeti burekom. Posjetio sam više od 75 država i burek za 50 centi je jedna od najboljih stvari koje sam probao u svom životu”, rekao je Waleed u videu objavljenom na TikToku navodeći kako je kod nas pojeo najbolji burek i dodavši: “Ovo ću jesti svaki dan.” 

“Prvog dana ovdje samo sam jeo i istraživao. Otišao sam na burek i ovo je najbolji koji sam dosad pojeo. Napokon sam probao i ćevape. Tako su dobri, nevjerojatno. Samo 2.50 dolara za jedno od najboljih mesnih jela koje sam probao”, rekao je dodajući kako mu je BiH jedna od najdražih država dosad, a za Sarajevo kaže da će uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu.

@waleedexplores Finally made it to the capital of Bosnia ???????? #solotravel #travelbosnia ♬ original sound – Waleed Maoed – Solo Travel

Drugog dana posjetio je Stari most u Mostaru također se oduševivši gradom, a i hranom. Nije se mogao prestati čuditi što pizza s piletinom košta samo četiri dolara, kao ni činjenicu da je obilazeći lokalne pekare vidio koliko je hrane mogao kupiti za tri dolara. Oduševljen je i kafom koju je pio uz pogled na rijeku.

Kao jednu od prednosti solo-putovanja istaknuo je da može otići kamo god poželi, te istakao kako jedva čeka istražiti više u Bosni i Hercegovini.

Dobrodošao, Waled.

 

 
 
 
 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content