Amra Silajdžić-Džeko brend ambasadorica Oriflamea za BiH

Kozmetička kompanija Oriflame Bosna i Hercegovina u ugodnom ambijentu Sky Bara hotela Marriott u Sarajevu novinarima je predstavila novu brand poruku ‘Ljepota na moj način’. Tom prilikom predstavljena je i nova brend ambasadorica Oriflame za BiH Amru Silajdžić-Džeko.


Amrin lik krasi i naslovnicu aktuelnog majskog kataloga Oriflame, u kojem se pojavljuje i kao zaštitno lice kampanje za The ONE Colour Obsession ruža za usne.

“Amra je osoba koja na jedinstven način izražava svoju prirodnu ljepotu i sjajno predstavlja poruku koju Oriflame ovom kampanjom želi prenijeti. Ona se u potpunosti slaže s našim viđenjem ljepote, a posebno smo sretni što smo ovu godinu uljepšali Amrinim prisustvom, kada u BiH slavimo 20-godišnjicu postojanja na tržištu, kao jedna od vodećih kompanija u sektoru kozmetike”, istaknula je Belma Smola, direktorica Oriflame BiH.


Iz Oriflame kompanije su ovom porukom i događajem željeli istaknuti da kao kompanija koja se bavi ljepotom već 51 godinu imaju znanje, iskustvo i širok asortiman proizvoda tako da predstavljaju pouzdanu podršku i partnera svakoj osobi u njenoj potrazi za autentičnim izrazom ljepote.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content