Lyntel – aplikacija Kristijana Iličića koja olakšava putovanja

Predstavljamo vam Lyntel – aplikaciju koja će vam olakšati putovanje! Kreirana od strane popularnog hrvatskog influensera, putnog blogera i vlasnika agencije Nomadik Travel, Kristijana Iličića, Lyntel je odmah postala go-to alat za sve vaše putne potrebe.

Riječ je o aplikaciji Lyntel, koja omogućava kupovanje interneta putem eSIM-a u više od 150 destinacija i država svijeta, a trenutno zauzima prvo mjesto u kategoriji travel na Google play i Apple storeu.

U 21. vijeku, kada mnogi žele i na putovanjima, ali i zbog posla, biti neprestano online, ova aplikacija će olakšati sve teškoće s kojima su suočeni putnici – riješit će ih kupovine SIM kartica itd.

Iličić je na ideju došao na osnovu vlastitog iskustva, želeći najprije olakšati sebi, pa i ostalim putnicima.

Jedna od najvećih prednosti Lyntela je jednostavnost korištenja. Čim sletite na odredište ili pređete granicu, aplikacija je spremna za upotrebu. Samo nekoliko koraka i imate pouzdanu internetsku vezu – bez stresa i gnjavaže oko traženja lokalnih telekom operatera i kupovine SIM kartica.

Šta je eSIM?

Za one koji nisu upoznati s eSIM-om, ova aplikacija nudi brz i jednostavan način da ga isprobaju. eSIM je poput SIM kartice, ali u digitalnom obliku, i sve više mobilnih uređaja podržava ovu tehnologiju.

Aplikacija je i jednostavna za upotrebu i prilagođena korisniku, dovoljan je minimalan broj klikova kako biste izvršili određenu radnju.

Aplikacija omogućava korištenje samo jednog eSIM-a, no Iličić je najavio da uskoro predstavljaju pakete s neograničenim podacima, dodatno proširujući ponudu kako bi zadovoljili potrebe svih vrsta putnika, tako što će uvesti 50 novih država i destinacija.

Uz to, aplikacija podržava dijeljenje WiFi hotspota s ugrađenim sigurnosnim značajkama, eliminirajući potrebu za VPN-ovima i osiguravajući sigurnu povezanost u pokretu.

Lyntel je već osvojio prvo mjesto u kategoriji putovanja na Google Playu i Apple Storeu, što potvrđuje njegovu popularnost među putnicima širom svijeta. Dakle, pripremite se za nezaboravna putovanja bez brige o internetu uz Lyntel – vašeg vjernog pratitelja na putovanjima!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content