Bajaga u Tuzli za Novu godinu

Kao i prethodnih godina, Grad Tuzla i Turistička zajednica grada Tuzle će organizirati javni doček Nove godine na najvećem trgu u Bosni i Hercegovini – Trgu slobode u Tuzli.

Foto: Grad Tuzla

U Novu 2024. godinu Tuzlanke i Tuzlake, ali i sve one koji se odluče praznike provesti u Tuzli, će uvesti Bajaga i Instruktori sa kojim će publika pjevati poznate hitove.

“Sigurni smo da će uz Bajagu tuzlanski doček Nove godine ponovo biti jedan od najposjećenijih u BiH. Tuzla i ove jeseni obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima, a paralelno se radi na pripremi i realizaciji niza aktivnosti koje će nas uvesti u atmosferu radovanja zimskim praznicima.

Na taj način osiguravamo da posjetioci našeg grada tokom cijele godine imaju priliku uživati u atraktivnim i raznolikim programima za sve uzraste”, navodi se iz gradske uprave.

Tradicionalna manifestacija „Zima u Tuzli“ koja u decembarskim i januarskim danima ukrasi Tuzlu sa brojnim sadržajima, kućicama na Trgu slobode, prazničnim dekorom širom grada, zabavno-muzičkim programom i animacijama za djecu, kao i naše Klizalište „Panonika“, će i ove godine učiniti da Tuzla bude grad prepoznatljiv po kvalitetnoj ponudi.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content