Bellona otvorila najveći konceptualni salon u Hercegovini

U veoma izazovnoj godini za cjelokupno svjetsko tržište i sve industrije, kompanija Bellona BiH odlučila je da u povodu svojih 10 godina postojanja u našoj zemlji, otvori nove konceptualne salone, te uradi komplatan redizajn svojih postojećih salona širom BiH.

Foto: Bellona BiH

Naime svi saloni, bit će uređeni po najsavremenijim i najmodernijim standardima, a sve kako bi kupac uživao tijekom kupovine namještaja i prateće opreme. Kao jako bitno tržište – Hercegovina je bila prva na redu. Na adresi Bišće Polje bb u okviru tržnog centra Plaza, kompanija Bellona otvorila je najveći konceptualni salon namještaja u ovom dijelu BiH. Salon se nalazi na nevjerovatnih 2.000 kvadratnih metara i na dva nivoa.

Foto: Bellona BiH

„U periodu našeg djelovanja u BiH postali smo jedan od lidera na domaćem i regionalnom tržištu u segmentu namještaja, najveći distributer Belloninih artikala u ovom dijelu Europe, te smo uvršteni na listu od 15 najvećih Belloninih distributera u svijetu. Trenutna situacija vezana za pandemiju utjecala je na naš način rada i djelovanja, te smo zahvaljujući pravovremenoj prilagodbi uspjeli izvući najbolje i postali kompaktniji, razvili smo efikasnije načine rada i funkcionisnja. Isto tako uspjeli smo u Sarajevu otvoriti Outlet centar, te u Zenici pokrenuti proizvodnju artikala sa smart rješenjima namijenjenih bh. tržištu i upravo danas  otvaramo drugi najveći koncept salon u BiH.  Kada je riječ o njemu prostire se na skoro 2000 m2, sa dodatnim odgovarajućim skladištnim i logističkim kapacitetima, te će predstavljati Bellonin regionalni centar za cijelu Hercegovinu. Bellona Mostar je uređena po našim posljednjim standardima te je sa sigurnošću jedan od najbolje uređenih salona namještaja u BiH ali i regiji“, izjavio je Emir Starčević, brend menadžer Bellone u BiH.

Emir Starčević, brand manager Bellona BiH

Kada je u pitanju prvi Bellona salon u Hercegovini na mostarskom Bišćem Polju, kupci i posjetitelji, imat će mogućnost da pored odlične ponude sjedećih garnitura, spavaćih i dječijih soba, madraca, trpezarija, tepiha, tekstila, te kancelarijskog namještaja, odaberu i najidealnije konceptualne kombinacije namještaja za svaku prostoriju u kući.

Foto: Bellona BiH

„Ponuda Bellone je veoma šarolika, a njena prednost kao branda i proizvođača jeste u tome da namještaj iz svakog segmenta sama proizvodi, dnevni proizvodni kapaciteti fabrika su impresivni, a bitno za spomenuti je da posjeduju trenutno najveću fabriku tepiha u Europi. S tim u vezi stvoreni su uslovi za najbolju ponudu, raznovrsne stilove, te artikle svih cjenovnih kategorija“, rekao je Starčević, te dodao: „Pozivamo sve kupce iz Hercegovine, ali i Dalmacije da nas posjete, te pronađu najljepši namještaj koji će vaš prostor u kojem živite oplemeniti i dati mu jednu posve drugačiju notu i toplinu“.

Foto: Bellona BiH

Na dan otvaranja, ali i tokom novogodišnjih praznika, svi posjetitelji imat će priliku da uživaju u posebnim pogodnostima koje je novi susjed Bellona za njih pripremila. Pored pogodnosti tu su i specijalne akcije i fenomenalni nagradni natječaj, gdje će svi kupci koji ostvare kupovinu veću od 500 KM, imati priliku da osvoje veoma korisne nagrade. Ovim putem pozvali su sve Mostarce, ali i Hercegovce da posjete Bellona BiH društvene medije i informiraju se više o ovom nagradnom natječaju.

Nakon Mostara Bellona će uskoro predstaviti svoje redizajnirane konceptualne salone širom BiH, o čemu će svi kupci, koji traže najkvalitetniji, najraznovrsniji i najveći izbor namještaja, biti pravovremeno obaviješteni putem medija i oficijelnih društvenih mreža kompanije Bellona u BiH.


O Belloni:

Bellona ove godine navršava sedamdesetogodišnju tradiciju u proizvodnji i prodaji namještaja. Danas je zastupljena u više od 100 zemalja sa približno 4500 prodajnih mjesta širom svijeta. Namještaj se proizvodi u ukupno 13 fabričkih postrojenja gdje radi ukupno 12.000 radnika, pored repromaterijala za namještaj koji samostalno proizvode, proizvode i gotovi namještaj, sa dnevnim proizvdnim kapacitetom od 6000 garnitura, 6000 madraca, 2500 kreveta i baza, 30.000 metara kvadratnih pločastog namještaja, 100.000 komada tekstila, te posjeduje trenutno najveću fabriku za proizvodnju tepiha u Europi.

U BiH je aktivno zastupljena od 2010. godine, kada  je otvoren Bellona centar Sarajevo. Za svojih 10 godina postojanja u BiH Bellona je otvorila pet poslovnica, te razvila mrežu veleprodajnih kupaca. Trenutno su u planu novi saloni, kao i dalje širenje van granica BiH.

Više na www.bellona.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content