Besplatni koncerti kultnih bendova na Skenderiji

Sarajevo će u julu ponovo biti centar regije i to zahvaljujući muzičkom festivalu koji će od 28. do 30. jula na platou Centra Skenderija okupiti brojne muzičare.

Foto: Grad Sarajevo

Prvog dana festivala, 28. jula, nastupat će grupe Bajaga i Instrukori, Bolero, Atomsko skloniše, Napad panike, Vremenske nepogode i Alani, a nastupi počinju od 21 sat. U petak, 29. jula, nastupat će Crvena jabuka, Psihomodo pop, Konvoj, Moca i binismeni, Srklet, Crveni udar, Coem. Drugu noć festivala nastupi bendova počinju od 20 sati. Posljednjeg dana festivala na Skenderiji publiku će zabavljati Partibrejkersi, Bombaj štampa, Zona isključenja, kao i Samo srce, Post rem, Poslednji let i 2OD. Ulaz na koncerte je slobodan.

Organizator festivala je producentska kuća “Stage Production”. Projekt su podržali Turistička zajednica KS, Gradska uprava Grada Sarajeva, Ministarstvo kulture i sporta KS, Ministarstvo unutrašnjih poslova KS, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo, Općina Stari Grad, Općina Centar, Općina Novo Sarajevo i brojni sponzori.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content